35 Yaş Altı 3 Şef Yarışmasının Kazananları Belli Oldu

35 Yaş Altı 3 Şef Yarışmasının Kazananları Belli Oldu

Türkiye gastronomi haberlerinde Yapılan açıklamada, “Finale kalan 10 genç şef arasından yarışmayı kazanan geleceğin şeflerinden Ayşegül Uslu, Özge Nur Yılmaz ve Volkan Özkur

 
Metro Türkiye ana sponsorluğunda Dude Table tarafından organize edilen ‘35 Yaş Altı 3 Şef Yarışması’nın kazananları belli oldu.
Genç şefler ilham verecek.
 
Türkiye gastronomi haberlerinde Yapılan açıklamada, “Finale kalan 10 genç şef arasından yarışmayı kazanan geleceğin şeflerinden Ayşegül Uslu, Özge Nur Yılmaz ve Volkan Özkur; Türk Mutfağı’nın Sürdürülebilirlik Elçileri olarak, yemek yarışmalarında atıksız mutfak prensipleri ve yerli ürün kullanımı konusunda farkındalık yaratarak tüm genç şeflere ilham olacak” denildi. 
 
Yarışmanın Türk mutfağının sürdürülebilirliği ve gıdanın geleceği için büyük bir farkındalığa imza attığını belirten Metro Türkiye CEO’su Sinem Türüng, “Yeme-içme sektöründe sürdürülebilirliği ve atıksız mutfakları teşvik etmek bizim için sadece bir görev değil, aynı zamanda bir misyon” dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler