Şef Zeki Açıköz Alanya Kitap Fuarında Konuştu

Şef Zeki Açıköz Alanya Kitap Fuarında Konuştu

Sheraton Mutfak Şefi ve Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz oldu. Dünya Liderlerinin Mutfak Hikayeleri söyleşisi gerçekleştiren Açıköz, kendi alanında yılın en iyisi ödülünü alan..

 
Şef Zeki Açıköz Alanya Kitap Fuarında Konuştu...
 
5. Alanya Kitap Fuarı ilk gününde; Araştırmacı Yazar Erol Çalı, ‘Hüznün Başkenti Kudüs’ ve Televizyoncu – Sunucu Pelin Çift ‘Medyada Kariyer Yapmak ve Gündem Ötesi’nin Yolculuğu’ söyleşilerine ev sahipliği yaptı.
 
Fuarın ikinci günü olan Cumartesi günü ise Çocuk Kitabı Yazarı ve İllüstratör Cansu Erkan ‘Zürafa Berberleri Arıyoruz’ isimli interaktif okuma etkinliği gerçekleştirdi. 
 
Cumartesi akşamı ise sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan Eğitimci – Yazar Dilek Cesur ‘Sabırlı Aileler Merhametli Çocuklar Yetiştirir’ söyleşisi gerçekleştirildi. Her iki programa da vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler ve imza etkinliklerinde uzun kuyruklar oluşturdular.
 
Pazar gününün ilk konuğu ise Sheraton Mutfak Şefi ve Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz oldu. Dünya Liderlerinin Mutfak Hikayeleri söyleşisi gerçekleştiren Açıköz, kendi alanında yılın en iyisi ödülünü alan ve satış rekorları kıran Siyasetin Sofrası kitabını sevenleri ile buluşturdu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler