Nevşehirli Genç Şeflerden 2 Altın, 1 Bronz Madalya

Nevşehirli Genç Şeflerden 2 Altın, 1 Bronz Madalya

20. İstanbul Uluslararası Gastronomi Festivalinde Nevşehir Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz şehrimizi temsil ederek Yılın En İyi Lise Ekip Yarışması dalında Emir..

Nevşehirli Genç Şeflerden 2 Altın, 1 Bronz Madalya...
 
Dünyanın Lezzeti Burada sloganı ile Dünya Aşçılar Birliği (WACS) tarafından ‘Kıtalar Arası’ unvanı alan Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri; İsveç, Almanya, İspanya, Fas, Cezayir, Makedonya gibi 30 farklı ülkeden 78 farklı kategoride ve 80 lisemizin yiyecek içecek hizmetleri alanından 240 öğrenci, toplamda 1500 yarışmacı ve 70 özel jürinin katılımıyla İstanbul Viaport marinada gerçekleşti.
 
20. İstanbul Uluslararası Gastronomi Festivalinde Nevşehir Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz şehrimizi temsil ederek Yılın En İyi Lise Ekip Yarışması dalında Emir Burhan SALMANLI-Hasan KIRFAZ-Nejdet ÖNDEGELEN altın madalya, Genç Aşçılar Ana Yemek dalı yemek yarışmalarında Dağhan Mustafa ÇINAR altın madalya, Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Tabağında Gülsevim KAYMAZ bronz madalya kazandı. 
 
Öğrencilerimize, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğretmenlerimizden; Raşan DENİZ, Hanımşah KESKİN, Rabia Sultan KOÇAK, Kardelen YILDIZ, Nuri EZİLMEZ, Zeliha Gülçin SOĞANCI, Mustafa YALÇIN ve okul müdürü Yusuf NARİN eşlik etmişlerdir.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler