"NEÜ" Gastronomi ve Mutfak Sanatlarında İşbaşı Eğitimi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından, NEÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Yılmaz Seçim öncülüğünde ‘Gastronomi ve Mutfak..

 
Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından, NEÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Yılmaz Seçim öncülüğünde ‘Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinin İşbaşı Eğitim Uygulamasının Sektöre Yansıması Çalıştayı’ düzenlendi. 
 
NEÜ Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen çalıştaya turizm ve otelcilik sektöründe faaliyet gösteren oteller, yiyecek içecek işletmeleri, kamu kurum ve kuruluşları, Konya Büyükşehir Belediyesi temsilcisi, Konya Aşçılar Derneği temsilcisi, NEÜ Aşçılık Bölümü Öğretim Görevlileri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyeleri katıldı.
 
"NEÜ" Gastronomi ve Mutfak Sanatlarında İşbaşı Eğitimi
Çalıştayda, 2017 yılından bu yana devam eden ‘Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinin İşbaşı Eğitim Uygulaması’nın sektördeki karşılığı ve geliştirilmesi gereken durumlar üzerine paylaşımlar yapıldı.
 
Daha da işlevsel hale getirilecek...
 
Çalıştay sonucunda, iş başı eğitimin geliştirilerek devam edilmesi, işbaşı eğitim uygulaması yapılan işletmelerin sayısının ve niteliğinin artırılması, teknolojik gelişmeler ışığında hazırlanacak farklı programlar ile işbaşı eğitimin daha işlevsel hale gelmesi konularında görüşler bildirildi ve birçok konuda mutabık kalındı.
 
"NEÜ" Gastronomi ve Mutfak Sanatlarında İşbaşı Eğitimi
Bildirilen görüşlerin tamamının rapor halinde kamuoyu ile paylaşılacağını ifade eden Doç. Dr. Seçim, turizm ve otelcilik sektörüyle etkileşimin farklı proje ve çalıştaylarla artarak devam edeceğini dile getirdi.
 
Çalıştay sonrasında Doç. Dr. Seçim, katılımcılara teşekkür belgesi takdim etti.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler