Mutfakta Öğretmenler Yarıştı

Mutfakta Öğretmenler Yarıştı

Yarışmada, Şehit Nedim Çalık Ortaokulu sosyal bilgiler öğretmeni Mükerrem Sandalcı birinci, Sosyal Bilimler Lisesi beden eğitimi öğretmeni Hakan Sapdüzen ikinci, Ortapazar Ortaokulu İngilizce öğr..

 
İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Rize Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen yarışmaya 7 öğretmen katıldı.
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberlerinde yemek yarışmalarında kaynağından edinmiş olduğumuz bilgiler göre;
 
Mutfakta Öğretmenler Yarıştı
Yarışmada, Şehit Nedim Çalık Ortaokulu sosyal bilgiler öğretmeni Mükerrem Sandalcı birinci, Sosyal Bilimler Lisesi beden eğitimi öğretmeni Hakan Sapdüzen ikinci, Ortapazar Ortaokulu İngilizce öğretmeni Fazilet Şengül Bostan yemek yarışmalarında üçüncü oldu.
 
Mutfakta Öğretmenler Yarıştı
Dereceye giren öğretmenlere çeşitli hediyeler verildi.
 
Yarışmada birinci olan Sandalcı, ilk defa böyle bir yarışmaya katıldığını belirterek, "İyi ki de katılmışım. Çok mutlu oldum. Kendimle gurur duydum. Bana da bir tecrübe oldu." dedi.
 
Mutfakta Öğretmenler Yarıştı
İkinciliği elde eden Sapdüzen ise Adıyaman'ı temsil etmek için yarışmaya katıldığını ifade ederek, "Depremde evimiz yıkıldıktan sonra Rize bize kucak açtı. Rize'ye borcum var, bu borcu her kademede her etkinlikte göstermek benim boynumun borcu." diye konuştu.
 
Mutfakta Öğretmenler Yarıştı


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler