Pursaklar Lezzet Şöleni

Pursaklar Lezzet Şöleni

Pursaklar Belediyesi Hanım Evlerinde öğrenim gören kursiyerler ve eğitmenler tarafından, Türk yeme- içme kültüründe ve günümüz yaşamında oldukça önemli yeri olan sokak lezzetleri..

 
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, aşçılık eğitimlerinde "Kursiyerlerimiz birbirinden lezzetli güzel ürünler ortaya çıkararak ilçe halkımızın beğenisine sundu" dedi.
 
Pursaklar Belediyesine bağlı Hanım Evlerinde eğitim alan kursiyerler tarafından Endemik Vadi’de sokak lezzetleri Workshop’u düzenlendi.
 
Pursaklar Belediyesi Hanım Evlerinde öğrenim gören kursiyerler ve eğitmenler tarafından, Türk yeme- içme kültüründe ve günümüz yaşamında oldukça önemli yeri olan sokak lezzetlerine yönelik Workshop düzenlendi.
 
Köfteden Halka Tatlısına Kadar geleceğin menü trendlerinden Tüm Sokak Lezzetleri ikram edildi...
 
Dumanı üzerinde tüten leziz köfteler, tadını asla unutamayacağınız desti kebabı, kokoreç, tantuni, halka tatlısı ve yıllar boyu sokaklara yayılan nefis kokuları Pursaklar halkının beğenisine sunuldu.
 
Kokoreçinden tantunisine, osmanlı ve Türk tatlılarından halka tatlısından coğrafi işaretli desti kebabına Pursaklar’da lezzet şöleni yaşandığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, şöyle konuştu:
 
Hüma Sultan Hanım Evi kursiyerlerimiz ve şeflerimiz bugün Sokak Lezzetleri Workshop’u düzenlediler. Kursiyerlerimiz aşçılık mesleğinde birbirinden lezzetli güzel ürünler ortaya çıkararak ilçe halkımızın beğenisine sundu. 
 
Kurslarımıza gelerek aldıkları eğitimlerin ardından ortaya koydukları tadına doyum olmayan, lezzetli yemeklerden dolayı her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Hepsinin ellerine sağlık.’’


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler