11. Güney Kore Uluslararası Gastronomi Festivali

11. Güney Kore Uluslararası Gastronomi Festivali

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu Uluslararası bir statüye sahiptir. Bu sebeple dünyanın birçok ülkesi ve kurumları ile güzel ilişkilerimiz mevcuttur. Bize düşen bu...

11. Güney Kore Uluslararası Gastronomi Festivali
 
Güney Kore’de düzenlenen en farklı fuar ve festivallerden olan Uluslararası Gastronomi Festivali, bu yıl 11.’sini düzenlemiştir.
 
Kore Yemekleri Mutfak Kültürü Derneği'nin davetleriyle Taşfed Başkanı ''Bayram Özrek'' öncülüğünde Türk heyeti 6-7 mayıs tarihinde 2 gün süren festivale katılım sağlayarak gastronomi kültür buluşmalarını gerçekleştirmiştir.
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre Bayram Özrek söyleşide şunları ifade etmiştir ; 
 
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu Uluslararası bir statüye sahiptir. Bu sebeple dünyanın birçok ülkesi ve kurumları ile güzel ilişkilerimiz mevcuttur. 
 
Bize düşen bu ilişkileri kaliteli bir seviyeye çıkararak ülke gastronomimize katkı sağlayarak  geleceğimizi gençlerimizin önüne set olmaktan kaldırmaktır. 
 
Güney Kore Derneği ile ortak çalışmalarımız devam edecektir. Bizleri davet eden Güney Kore heyetine teşekkür eder birlikte çalışmalarımızın devamını dilerim. Dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler