Konya Aşçılar Derneği

Konya Aşçılar Derneği

En iyi fuar ve festivallerden Antalya ANFAŞTA düzenlenen organizasyon kapsamında Türkiye aşçılık kurumlarından KOGAT Konya Aşçılar derneği olarak 25 aşçı, akademisyen ve sektör temsilcisi katılım...

 
Türk aşçı haberleri olarak kaynağından edindiğimiz bilgilere göre;
 
17-20 Ocak tarihlerinde en iyi fuar ve festivallerden Antalya ANFAŞTA düzenlenen organizasyon kapsamında Türkiye aşçılık kurumlarından KOGAT Konya Aşçılar derneği olarak 25 aşçı, akademisyen ve sektör temsilcisi katılım gösterdi. 
 
Konya Aşçılar Derneği
17-20 Ocak tarihlerinde Antalya ANFAŞTA düzenlenen organizasyon kapsamında KOGAT Konya Aşçılar derneği olarak 25 aşçı, akademisyen ve sektör temsilcisi katılım gösterdi. 
 
Konya Aşçılar Derneği
Organizasyonda Yöresel mutfaklarımızdan Konya mutfağında yöresel yemeklerinden (hasseten lokma, Reyhan şerbeti, irmik helvası, Tarhan çorbası) 4000 kişilik yemek dağıtımı yapılarak Konya mutfağına özgü söyleşi ve panellerde konuşmalar gerçekleşti. 
 
Konya Aşçılar Derneği
Ayrıca Konya adına yarışmaya katılan arkadaşlarımız 1 altın, 5 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı. Konya gastronomisi gelişmeye ve tanınmaya devam ediyor. 
 
Konya Aşçılar Derneği
Türkiyenin ve Türk dünyasının en çok takip edilen aşçı haberleri olarak kaynağından edindiğimiz bilgilere göre Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz seçim açıklamasının devamında;
 
Konya’mız adına katkı sunan ve bizi en güzel şekilde ağırlayan destek olan herkese teşekkür ederim. Dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler