Özel Yılbaşı Ziyafetiniz

Özel Yılbaşı Ziyafetiniz "Meal Box" ile Kapınızda...

Özel bir yeni yıl için özenle seçilmiş yılbaşı yemek paketi, Aralık ayı itibarıyla Meal Box web ve mobil platformları ve önemli online satış platformları 'nda satışta olacak. Teslima..

 
Özel günler için konsepte uygun yemek paketleri geliştiren Meal Box, yeni yılı evde karşılayacaklar için ana yemek, tatlı ve mezelerden oluşan lezzetli bir ziyafet menüsü hazırladı.
 
Meal Box’ın yılbaşı ruhunu masalara taşıyacak en özel tarifleri bir araya getirdiği yemek paketleri, Aralık ayı itibarıyla Meal Box web ve mobil sitesi ile seçkin online platformlar üzerinden sipariş edilebilecek. 
 
2023’e sayılı günler kala unutulmaz bir akşam için planlamalar da başladı. Yeni yıla evinde, ailesi veya arkadaşlarıyla girmek isteyen ancak saatlerce yemek pişirmekle uğraşmak istemeyenler ise pratik, lezzetli ve etkileyici tarif arayışlarına girdi.
 
Paketli yemekte her ihtiyaca uygun inovatif çözümler geliştiren Meal Box, bu özel günde menüsünün de özel ve pratik olmasını isteyenler için hem göze hem de damağa hitap eden lezzet dolu bir menü oluşturdu. 
 
2, 4 ve 8 kişilik paket seçenekleriyle yeni yıl ruhuna uygun tariflerden hazırlanan yılbaşı menüsünün ana yemekleri bütün hindi, kestaneli iç pilav ve yaban mersinli gravy sostan oluşuyor.
 
Her damak zevkine uygun Yılbaşı mezesi çeşitliliği sunan yılbaşı yemekleri paketinde, kuru domatesli bademli Erzincan tulumu, ızgara zeytinli tekmil fava, hurmalı şakşuka, köz patlıcanlı atom ve biberli humus yer alıyor. Menünün tatlısı ise mükemmel aromasıyla tadı damaklarda bırakacak Antakya çıtır bal kabağı.
 
Özel bir yeni yıl için özenle seçilmiş yılbaşı yemek paketi, Aralık ayı itibarıyla Meal Box web ve mobil platformları ve önemli online satış platformlarında satışta olacak. Teslimatlar 31 Aralık günü özel ambalajlarında ve özenle hazırlanmış yılbaşı kutuları ile yapılacak. Yılbaşı paketlerinin satış fiyatları 899-999 TL arasında olacak. 
 
Yılbaşı menüsüne yoğun ilgi
 
Yılbaşı paketiyle Türkiye’de bir ilke imza attıklarını ve geçen yıl yoğun talep gördüğünü belirten Meal Box CEO’su Murat Demirhan, “Meal Box olarak, önceliğimiz her zaman tüketicinin istek ve ihtiyaçlarına göre paketlerimizi şekillendirmek oldu. 
 
Bu öncelik doğrultusunda özel günleri daha da renklendirecek ve dakikalar içinde yemeye hazır hale gelecek, günün anlam ve önemine uygun ziyafet paketleri oluşturma fikrimizi hayata geçirdik. Yılbaşı sofralarını adeta görsel şölene dönüştüren yılbaşı paketlerimiz de bunlardan biri. 
 
2 yıldır hem kurumlar hem de bireysel abonelerimiz tarafından çok sevildiği için yılbaşı paketlerimizi hazırlamaya devam etme kararı aldık.
 
Yılbaşı gecesi için, yemekleri kısa sürede hazırlayıp, sevdiklerine daha çok zaman ayırmak isteyenleri düşünerek yeni yıl ruhuna uygun bir menü oluşturduk. Amacımız herkesin 2023’e yılbaşı lezzetleri bir başlangıç yapmasını sağlamak.” dedi.
 
Meal Box Hakkında: 
 
2014 yılında restoran kalitesinde ev yemeği hizmetiyle yolculuğuna başlayan Meal Box, aldığı yatırımlarla ürün ve teknolojilerini geliştirdik ve 2016 yılında tek öğün yemek hizmetini hayata geçirdi. 
 
Mutfak ekipmanı gerektirmeyen ve servis elemanına ihtiyaç duyulmayan sıcak öğle yemeği ve kurumsal yemek hizmetiyle, firmaların yemek maliyetlerini düşürerek, çalışanlara gurme yemek deneyimi sundu. 
 
2017 yılında “yemek aboneliği” modeline geçiş yaptı. Diyet beslenme alanında yenilikçi, zahmetsiz ve lezzetli bir çözüm geliştirerek Meal Box Fit’i ürün ailesine ekledi. Beslenme alışkanlıklarındaki çeşitliliği dikkate alarak “Meal Box’ta herkese uygun seçenek var!” diyerek özel beslenme aboneliklerini hayata geçirdi. 
 
İyi Yaşam Aboneliği ile sporu, sağlıklı beslenmeyi ve diyetisyen hizmetini tek abonelikte topladı. Bugün Meal Box, İstanbul’da sıcak gurme öğle yemeği, kurumsal taşıma yemek, diyet (fit) beslenme paketleri, protein ağırlıklı beslenme paketleri, etkinlik/organizasyon yemekleri çözümleri ile faaliyet gösteriyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler