DoubleTree by Hilton Yüksekova'da Hizmete Girdi

DoubleTree by Hilton Yüksekova'da Hizmete Girdi

Türkiye turizm haberleri ve gastronomi haberlerinde de yer alan bilgiler göre, Otelde, jakuzili Suite ve Deluxe odalar dahil olmak üzere 163 oda bulunuyor. Güne taze ve zengin bir açık..

DoubleTree by Hilton Yüksekova bugün kapılarını misafirlerine açıyor.
 
DoubleTree by Hilton açıklamasına göre, Yüksekova Havalimanı’nın yanında uygun bir konuma sahip olan 163 odalı otel, büyüyen DoubleTree by Hilton zincirinin en son üyesi oldu.
 
Türkiye turizm haberleri ve gastronomi haberlerinde de yer alan bilgiler göre, Otelde, jakuzili Suite ve Deluxe odalar dahil olmak üzere 163 oda bulunuyor. Güne taze ve zengin bir açık büfe kahvaltı ile başlayacak olan misafirler, ilk kahvelerini NEHILL Restaurant’ ta yudumlayabilecek.
 
DoubleTree by Hilton Yüksekova
Çatı katında bulunan ve daha fazla menü seçeneği sunan Cilo Restaurant& Bar’da konuklar, Cilo Dağı manzarası eşliğinde leziz yerel ve uluslararası yemeklerin tadını çıkarabilecek.
 
DoubleTree by Hilton’da ayrıca üç toplantı salonu, rahatlatıcı bir SPA, Fitness Merkezi ve genç konuklar için bir oyun merkezi bulunuyor.
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen otel sahibi Seyfettin Karay, dünya standartlarındaki DoubleTree by Hilton markasını Hakkari’ye kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.
 
DoubleTree by Hilton Yüksekova
Karay, 'DoubleTree by Hilton gezilecek yerlerden Yüksekova kesinlikle bölge için bir kilometre taşı olacak, bölgeye sosyal ve ekonomik açıdan büyük değer katacaktır.' değerlendirmesinde bulundu.
 
Otel genel müdürü Ufuk Turan ise 'İlk misafirlerimizi ağırlayacağımızdan ve Hakkari Yüksekova’nın güzel doğasını tanıtacağımızdan dolayı büyük heyecan duymaktayız. Otel, Hilton’un 18 farklı otel markasına yönelik ödüllü misafir sadakat programı Hilton Honors’un bir parçasıdır.
 
DoubleTree by Hilton Yüksekova
Hilton Honors mobil uygulaması ile doğrudan rezervasyon yapabilen üyeler, esnek ödeme seçimleri, özel üye indirimi, ücretsiz standart Wi-Fi gibi avantajlara anında sahip olabilmektedirler. Misafirler ayrıca, doğrudan Hilton.com üzerinden rezervasyon yapabilir, Puan Gezgini uygulamasını kullanarak puanlarını kullanabilirler.' ifadelerini kullandı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler