Sağlık Bakanlığına 2018 Ataması Daha Fazla Yapılacak

Sağlık Bakanlığına 2018 Ataması Daha Fazla Yapılacak

Sağlık Bakanlığı personel ataması yapıldığı halde göreve başlamada gecikme olması üzerine...

Sağlık Bakanlığına 2018 Ataması Daha Fazla Yapılacak

Sağlık Bakanlığından Personel Alımı İle İlgili Önemli Açıklama, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan tarafından geldi.

Sağlık Bakanlığı personel ataması yapıldığı halde göreve başlamada gecikme olması üzerine bakandan konu ile ilgili açıklama geldi. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ ın yaptığı açıklamaya göre; OHAL Dönemi nedeni ile ataması yapılan çok sayıda personelin güvenlik soruşturmasında olduğu bu nedenle de yerleştirmelerin geciktiğini belirtti.

Güvenlik Soruşturmaları Nedeni İle Atama Uzuyor

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan şu an ülkemizin hassas bir dönemde olduğunu ifade etti. OHAL süreci nedeni ile devlet kurumlarına alınacak olan tüm personelin iyi bir şekilde soruşturulduğunu ifade etti. Soruşturma sonucunda gelen her personelin ataması yapıldığını da ekledi. Önceden atama yapıldıktan sonra soruşturmalar gerçekleştirilirdi. 

Ancak OHAL süresince bu durum artık olmamaktadır. Çünkü bu şekilde araştırma yapmak ülkemiz için tehlikeli sonuçları ortaya çıkarmaktadır. Bu nedenle de artık önce soruşturma daha sonra atama yapılmaktadır.

Soruşturması başarı ile sonuçlanan tüm personelin atandığını belirten Ahmet Demircan, bu süreçte ilgili bakanlıklarda görüştüklerini ve süreci daha hızlı bir hale getirdiklerini ifade etti. Bakan Demircan’ ın yaptığı açıklamalarda ayrıca 2018 personel alımının daha da fazla olacağı müjdesini verdir.

2018 Ataması Daha Fazla Yapılacak

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ ın yaptığı açıklamada sağlık alanında atama bekleyen pek çok kişiye de müjde verdir. Yapılan açıklamaya göre 2018 yılı ataması yapılacak sağlık personelinin sayısı 2017 yılına göre bir artış gösterecektir. 

Bu sayede sağlık alanında çalışacak pek çok genç de rahat bir nefes almıştır. Ayrıca Bakan Demircan’ ın yaptığı açıklamalara göre bu yıl TUS için asistanlık kadrosunda da bir artış oluşturulmuştur. 6 bin olan kadronun yeni düzenleme ile birlikte 8 bine çıkarıldığı Bakan tarafından açıklanmıştır.



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler