En İyilerden Olan

En İyilerden Olan "Mikanos Nusret" Neden Mühürlendi?

Ünlü işletmeci Nusret’in Mikanos ’taki restoranı, 25 bin Euro’luk faturaya makbuz kesmediği gerekçesiyle iki gün mühürlendi. Nusret'in yine Mikanos'taki restoranı yine..

Mühürlendi. Nusret'e büyük şok! Mikanos'taki restoranı mühürlendi...
 
Ünlü işletmeci Nusret’in Mikanos’taki restoranı, 25 bin Euro’luk faturaya makbuz kesmediği gerekçesiyle iki gün mühürlendi. Nusret'in yine Mikanos'taki restoranı yine aynı gerekçeyle 2019 yılında iki gün mühürlenmişti.
 
Mikanos Nusret Neden Mühürlendi
Mikanos'taki en iyi restoranlardan Nusret'in bu yazki cirosu 3 milyon euro olması tahmin edilen Mikanos'taki restoranı 2 gün mühürlendi. Uluslararası Restoran Yemek Resimlerinde sıkça görmeye alışık olduğumuz "Mikanos Nusret" vergi denetçileri ile başı dertte. 
 
Mikanos Nusret Neden Mühürlendi
Gerekçe ise ünlü etçinin vergi kaçırmak için birçok şeyi eksik fatura etmesi. Geçtiğimiz Cuma günü restorana giden vergi denetçileri, sadece o güne ait 25 bin Euro'luk fatura için makbuz düzenlenmediğini fark etti.
 
Bu İlk Vukuatı Değil!
 
Mikanos Nusret Neden Mühürlendi
Bunun üzerine Nusret'in kapısına kilit vuruldu. Bu arada Nusret'in yine Mikanos'taki restoranı yine aynı gerekçeyle 2019 yılında iki gün mühürlenmişti. Avrupa gastronomisinde ünlü Restoran Tanıtımları ile bilinen Nusretin nasıl tedbirler alacağı merak ediliyor...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler