Akira Back; Türkiye Ve Türk Mutfağı Enerji Ve Coşku...

Akira Back; Türkiye Ve Türk Mutfağı Enerji Ve Coşku...

aris, Las Vegas, Dubai, Beverly Hills, San Diego, Toronto, Singapur ve Seul gibi yerlerin ardından 21'inci restoranı Akira Back İstanbul olacak. Üstelik Seul'de yer alan Dosa..

Akira Back; Türkiye Ve Türk Mutfağı Enerji Ve Coşku Demek
 
AKIRA BACK / JW Marriott Hotel Marmara Sea
 
Türkiye'ye yolu düşen şeflerden biri Akira Back... Kore-Amerikalı şef Akira Back (Sung Ook Back), İstanbul'daki ilk yeni restoranını ağustos ayında JW Marriott Hotel Marmara Sea'de açıyor. 
 
Eski bir snowboard'cu olan ünlü şefin; 
 
Paris, Las Vegas, Dubai, Beverly Hills, San Diego, Toronto, Singapur ve Seul gibi yerlerin ardından 21'inci restoranı Akira Back İstanbul olacak.
 
Üstelik Seul'de yer alan Dosa restoranı 2018-2020 yılları arasında Michelin yıldızına layık görüldü. Akira Back'in başarısının sırrı şaşırtmak! Belki de bu yüzden İstanbul onun için en heyecanlı rotalardan biri... 
 
Sohbete de bu anlamda yön veriyor Back, "Şaşırtmacayı severim. Farklı damak tatlarını anlıyorum ve farklı kültürlerden aromaları karıştırarak herkesin seveceği şeyler ortaya çıkarmayı biliyorum. Yemeklerim tamamen "özgürlük" üstüne. 
 
Mutfakta özgür olmak ve müşterilerimiz için büyüleyici deneyimler yaratmak her zaman imtiyazlı bir iş ve bunun için her zaman şükrediyorum. İnsanlara çok şanslı olmaları gerektiğini, ama şansı da hayatlarına kendilerinin getirebileceklerini söylediğimde çoğu kişi buna inanmıyor. 
 
Hayallerinizin peşinden gidin ve yaptığınız işi tutkuyla yapın. Etrafınızda her zaman sizden iyi insanlar olsun. Tüm şeflerim benden iyidir. Ben yalnızca benden iyi şefleri işe almak zorundayım. Başarımın sırrının da bu olduğuna inanıyorum." Neden İstanbul diye soruyorum. 
 
Büyülendiğini anlatarak başlıyor, "İstanbul tarihsel büyüleyiciliği ve modern şehir hayatıyla çok farklı özellikler barındırıyor. Aşina olduğum Türk mutfağı ve kültürel mirasım gibi yeni ve geleneksel birçok farklı kültürel özelliğin tek potada eritilmiş olduğu bir şehir" diyor heyecanla...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler