Şef Yılmaz Seçim'den Nefis Levrek Tarifi'ne Bayılacaksınız

Şef Yılmaz Seçim'den Nefis Levrek Tarifi'ne Bayılacaksınız

Şeflerin özel balık tariflerinden ve en iyi balık yemeklerinden Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz Seçim’in kaleminden kendi yorumu ve özel tarifi ile Domates Coulis Sos Eşliğinde Levrek tarifini..

Şef Yılmaz Seçim'den Nefis Levrek TarifiDomates Coulis Sos Eşliğinde Levrek Nasıl Yapılır?
 
İşte sizlere modern Türk mutfağı lezzetlerimizden Domates Coulis Sos Eşliğinde Levrek nasıl yapılır?
 
Şeflerin özel balık tariflerinden ve en iyi balık yemeklerinden Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz Seçim’in kaleminden kendi yorumu ve özel tarifi ile Domates Coulis Sos Eşliğinde Levrek tarifini ister evinizde, isterseniz restoranınızda misafirlerinize özel yemekler olarak servis edebilirsiniz.
 
En İyi Balık Yemeklerinden Domates Coulis Sos Eşliğinde Levrek Nasıl Yapılır?
Modern Türk Mutfağında Domates Coulis Sos Eşliğinde Levrek Tarifi İcin Kullanılacak Malzemeler Nelerdir?
 
*     75 Gr Salça
*     1 Kg Domates
*     200 Gr Sıçandişi Kuru Soğan
*     20 Gr İnce Kıyılmış Sarımsak
*     20 Gr Kıyılmış Fesleğen
*     10 Gr Kekik
*     10 Cl Zeytinyağı
*     5 Gr Beyaz Biber
*     10 Gr Tuz
 
En Ünlü Türk Mutfağı Şeflerimizin Özel Balık Yemekleri Tariflerinden Domates Coulis Sos Eşliğinde Levrek Yapılış Tarifi;
 
Sos tavasında zeytinyağı ısınınca soğan ve sarımsağı hafif pembeleşene kadar soteleyin. Kabuğu soyulmuş ve küp doğranmış domatesler ile salçayı da aynı tavada hafif kavurduktan sonra su ekleyin.
 
Yaklaşık 15 dakika kaynattıktan sonra blendırda çekip fesleğen, kekik ve baharatlarla tatlandırın. Kullanıldığı Yerler: Yağda pişmiş böreklerde, fırınlanmış balık yemeklerinde ve sebze yemeklerinde kullanılır.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler