4 Bronz Madalya Kazandılar

4 Bronz Madalya Kazandılar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezinde eğitim gören gençler, Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonunun (AGAFED) İstanbul Ataşehir’de düzenlediği 4. İstanbul Aş

Kocaeli’de gençlerin eğitim ve sosyal alanda gelişimine katkı sağlayan Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi katıldıkları yemek yarışmasında madalya ile döndü.
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezinde eğitim gören gençler, Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonunun (AGAFED) İstanbul Ataşehir’de düzenlediği 4. İstanbul Aşçılar Festivali (İSTCOOK FEST 2022) 1. Anadolu Yemek Yarışmasına katıldı.
 
Yemek konusunda hünerlerine sergileyen gençler, fuar ve festivallerde 4 bronz madalya ile Kocaeli’ye döndü.
 
Kocaelili gençler 'Aşçılar Festivali'nden madalyayla döndü 3
 
4 Bronz Madalya Kazandılar
 
Her yıl yemek yarışmalarına katılarak madalya kazanan Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencileri, bu yıl da İstanbul’da gerçekleşen 1. Anadolu Yemek Yarışmasında 4 bronz madalya almayı başardı.
 
Yarışmada yöresel ana yemek kategorisinde İbrahim Güçlü Karaca, Görkem Şimşek ve Fatih Korkmaz; kaldırak bohçası, keşke ve hindi tiridi yemekleriyle 3. olarak bronz madalya kazandı. Yöresel tatlı kategorisinde ise leblebi helvası tatlısıyla Çağdaş Bulut 3. olarak bronz madalyayı elde etti.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler