Balıkesir Gastronomi Atlası

Balıkesir Gastronomi Atlası

Sürdürülebilir ve gerçekçi adımlar atıyoruz. Sadece tanıtım da yapmıyoruz. Projeler üretiyor ve uygulamaya geçiriyoruz. Balıkesir'i güçlü bir turizm şehri haline getirmek için bunlar çok yerinde çalışmalar.

Balıkesir Valiliği koordinasyonunda başlatılan Gastronomi Şehri Projesi Balıkesir projesi sürüyor.
 
Gastronomi alanını turizmin lokomotif unsuru olarak gören Balıkesir yeni bir girişime daha imza attı. Ünlü şef Akkor'un kaleme aldığı Balıkesir Gastronomi Atlası adlı kitap satışa sunuldu. Farklı bir formatta yayınlanan kitabın tanıtım programı İstanbul'da düzenlenen iftar programında gerçekleştirildi.
 
Tanıtım programına Vali Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış, Ticaret Borsası Başkanı Ersin Erdoğmuş ve davetliler katıldı.
 
Balıkesir Gastronomi Atlası
Türkiye gastronomi turizmi ve gastronomi haberlerinde de yer alan, Balıkesir Gastronomi Atlasının çok geniş kitlelere ulaşacak iyi bir tanıtım fırsatı oluşturacağını söyleyen Vali Şıldak, "Gastronomi haritamızda İlimizin en güçlü turizm unsuru. 
 
Bu alanda yoğun bir atak başlattık. Büyükşehir Belediyemiz ve Odalarımızla beraber rasyonel çalışmalar yapıyoruz. 
 
Balıkesir Gastronomi Atlası
Gelip geçici, günü kurtaracak çalışmalar yerine sürdürülebilir ve gerçekçi adımlar atıyoruz. Sadece tanıtım da yapmıyoruz. Projeler üretiyor ve uygulamaya geçiriyoruz. Balıkesir'i güçlü bir turizm şehri haline getirmek için bunlar çok yerinde çalışmalar. 
 
Yol haritamızı belirledik, birlikte sağlam adımlarla ilerliyoruz" şeklinde konuştu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler