15 Nisan Aşçılar Bayramı Ve Turizm Haftası Kutlandı...

15 Nisan Aşçılar Bayramı Ve Turizm Haftası Kutlandı...

Her Yıl Olduğu Gibi Ülkemiz ’de Bu Yıl’da 15 Ve 22 Nisan Tarihleri Arasını Turizm Haftası Olarak Kutluyoruz.. Son İki Yıldır Pandemi Sürecinden Dolayı Kutlayamadığımız..

15 Nisan Aşçılar Bayramı Ve Turizm Haftası Çoşkulu Kutlandı...15 Nisan Aşçılar Bayramı Ve Turizm Haftası Çoşkulu Kutlandı...
 
Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneğinin Organize Ettiği 15 Nisan Aşçılar Bayramı Ve Turizm Haftası Çoşkulu Kutlandı. Muğla Turizm İl Müdürü Zekeriya BİNGÖL’ün De  Katıldığı Kutlamalara  Aşçılardan Oluşan Kortej Yürüyüşü Atatürk Heykeline Çelenk Koyarak Ve  Konuşmalar İle Son Buldu.  Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çetin DENİZ  Meslektaşlarımızın Ve Turizmcilerin Sorunlarını  Şöyle Dile Getirdi.
 
Her Yıl Olduğu Gibi Ülkemiz ’de Bu Yıl’da 15 Ve 22 Nisan Tarihleri Arasını Turizm Haftası Olarak Kutluyoruz.. Son İki Yıldır Pandemi Sürecinden Dolayı Kutlayamadığımız, Turizm Haftası, Bir Çok Burukluğu Geride Bırakmıştır. Turizm Haftasınız Başlangıcı Olan, 15 Nisanı Aşçılar Bayramı Olarak’ ta Kutlamaktayız.. 
 
Koşulsuz Pandemi Sürecinde En çok Olumsuz Etkilenen Biz Aşçılar Ve Turizm Çalışanlarıdır. Bizler Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneği Olarak Mesleğimiz Ve Gastronomi Alanında Gelişim Sağlayabilmek İçin Elimizden Gelen Her Şeyi Yapmayı İlke Edinmişizdir.  
 
Sektörümüzün Son Zamanlarda Olumsuz Nedenlerden Dolayı Ciddi Anlamda Hem  Turist Hem Kalifiye Personel Kaybetmiştir. Sektöre Yeni Eğitimli Profesyoneller Katma Çabamız Sürdürmekteyiz. Akedmisyenlerle Beraber Ortak Çalışarak, Okullara Gerekli Projeler Üretmeye, Dahada Hız Vermişizdir.  
 
Beyaz Üniforma Giyen İki Meslek Gurubundan Birisi De Biz Aşçılarız dır. 
 
Sizlere Sunduğumuz Her Tabağın Motifinde Bizlerin Sevgisi Ve Emeği Vardır. Globalleşen Bir Dünya Düzeninde Gastronominin Trend Yakalaması Bizlerin Daha Başarılı İşler Yapmamızın Zorunluluğunu Gösteriyor. 
 
Biz Mutfak Profesyonelleri İsteriz ki Gastronomi Turizmi Geliştirerek Yöresel Lezzetler, Gelenek Ve Görenekler, Beslenme Kültürü, Pişirme Ve Hazırlamada Kullanılan Araç Gereçlerin Kendi Yemeklerimizde Tanıtarak Gastronomi Turizmi Yapılarak Ülkemizin Dünya Platformunda Hakkettiği Yerde Yerini Almasıdır.
 
15 Nisan Aşçılar Bayramı Ve Turizm Haftası Çoşkulu Kutlandı...
Deniz, Kum, Plajlarının Ve Doğa Güzelliğinden Dolayı Marmaris’imiz Ülkemizin En Önemli Tatil Turizm Bölgelerimizdir.
 
Dünyada Coğrafi Ve İklim Olarak Çok Önemli Konumda Olan Turistlerinde İlgi Duyduğu  Ülkemiz Asya Ve Avrupa Kıtaları Arasında,Bir Bağdır  ,İklimi, Doğası ,  Medeniyetlerin Bıraktığı Tarihi Eser Ve Anıtlarla Yurdumuz, Turistler İçin Adeta Bir Cennet Gibidir. Bütün Bunlara Rağmen Ülkemiz, Hak Ettiği Turist Sayısına Bir Türlü Ulaşamamıştır.
 
15 Nisan Aşçılar Bayramı Ve Turizm Haftası Çoşkulu Kutlandı...Bizim De Bu Konuda Çeşitli Faaliyetler Yaparak Turizmin Kalkınmasında Paydaş Olmamız Gerekir. Bunun İçin Okullar, Sivil Toplum Örgütleri Ortak  Hareket Edip Projeler Üreterek Geliştirmeliyiz.
Turizm Bu Bakımdan Çok Önemlidir. Sosyal Ve Kültürel Olarak Asimilasyonlara Neden Olmadan Hareket Etmeli Ve Milli Ve Manevi Değerleri Koruyan Yatırımlar Yaparak Sahip Olduğumuz Eserleri Tanıtmalıyız.
 
Bizler Ülkemizin Her Kaynağına Sahip Çıktıkça Hep Birlikte Yükseleceğiz. Yükselişimiz Birlik Ve Beraberliğimizle Beraber Tüm Dünya.Da Ses Getirecektir.
 
Bu Duygu Ve Düşüncelerle Sözlerime Son Verirken, Bizler Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneği Olarak Meslektaşlarımızın Aşçılar Bayramını Kutlar   2022 Turizm Sezonun Tüm Turizmcilere, İlçemize Ve Ülkemize Bereket Getirmesini Diler, 2022  Yılında Turiziminde Problemsiz Sezon Geçirmesini  Temenni  Ederim.. 
 
diyerek iyi dileklerini dile getirdi...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler