Erşahin Kardeşler

Erşahin Kardeşler

Onlar üç kuşaktır aşçılık mesleği ni icra ediyor ve gelecek nesil lere aktarıyor. Mesleki anlamda her biri üç kardeşin yarım asırdan fazladır bu meslekte. Az bir zaman deyil tabiki bu uzun ve zorlu zaman dilimindeki..

Değerli dostlarım ustalarım, şeflerim, naif ve zarif ev hanımları, ve genç öğrenci kardeşlerim hepinizi saygıyla selamlarım. "Seyfiali Ersahin"
 
Hepinizin bildiği gibi meslek camiamız içinde bazı kişiler vardır'ki marka olmuşlardır. Artık onları herkes bilmekte ve tanımaktadır. Kimden mi bahsediyorum, tabiki ERŞAHİN Kardeşlerden. 
 
Onlar üç kuşaktır aşçılık mesleğini icra ediyor ve gelecek nesillere aktarıyor. Mesleki anlamda her biri üç kardeşin yarım asırdan fazladır bu meslekte. Az bir zaman deyil tabiki bu uzun ve zorlu zaman dilimindeki çektikleri zorluklar saymakla bitmez. 
 
Kendileri haricinde on altı tanede yeğenleri  ve evlatları  aşçılık mesleğini sürdürüyorlar. Her ne kadar onlar şu anda fiziki olarak  mesleklerini sürdürmesi bile gerek yarışmaların gerekse festivalleri veya gastronomi okullarının kariyer günlerinde baş konuk veya jüri başkanı gibi sıfatlar ile davet Almak ta ve mesleki tecrübelerini paylaşmaktalar. 
 
Yeni jenerasyonlara meslek tecrübelerinden birer kuple aktarmaktalar. Bizler kendilerine bundan sonraki yaşamlarında başarılar ve sağlıklı ömürler temenni ederiz.
 
Sevgiyle kalın ERŞAHİN  kardeşler


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler