Aşçılık Mesleğinde Bilgi Ve Tecrübe Paylaşımı Önemli

Aşçılık Mesleğinde Bilgi Ve Tecrübe Paylaşımı Önemli

"imparatorluk mirası Osmanlı mutfağı" temalı yemek yarışmasına meslek atölye öğretmenleri Erhan ÇAĞLIYAN, TAPB (Türkiye aşçılar pastacılar birliği) Kırıkkale il temsilcisi..

Şef Hüseyin ŞİPAL; Aşçılık Mesleğinde Bilgi Ve Tecrübe Paylaşımı Önemli....
 
Kırıkkale şehit Ali TONGA mesleki ve teknik Anadolu lisesi  öğrencileri, 26 Mart ta bolu İzzet Baysal Abant mesleki ve teknik Anadolu lisesinde yemek yarışması düzenlendi. 
 
Aşçılık Mesleğinde Bilgi Ve Tecrübe Paylaşımı Önemli
"imparatorluk mirası Osmanlı mutfağı" temalı yemek  yarışmasına meslek atölye öğretmenleri Erhan ÇAĞLIYAN, TAPB (Türkiye aşçılar pastacılar birliği) Kırıkkale il temsilcisi şef Hüseyin ŞİPAL ve ekibiyle hazırlanıp usta çırak ilişkisi ile meslek, sanat, zenaat öğretisi doğrultusunda hazırlandı. 
 
Aşçılık Mesleğinde Bilgi Ve Tecrübe Paylaşımı Önemli
Yarışmalar sonunda KIRIKKALE ye ikincilik ve dört gümüş madalya ile döndüler..
 
Şef Hüseyin ŞİPAL bu mesleğin, bilgi ve becerilerin mezara götürülmemesi, yeni nesillere aktarılması için herdaim koşulsuz varız dedi..


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler