Türk Mutfağının Lübnan Başarısı

Türk Mutfağının Lübnan Başarısı "Taşpakon"

Beyrut'ta 16-20 Mart'ta gerçekleştirilen organizasyonda Azerbaycan'ın birinci, Türkiye'nin ikinci, Özbekistan'ın ise üçüncü olduğunu belirten Çulfaz, şunları kaydetti..

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonundan oluşan 10 kişilik ekip, Lübnan'da 19 ülkeden 140 yarışmacının katıldığı Lübnan Turizm ve Hoşgörü Festivali'nde ikinci oldu.
 
Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Genel Başkanı Öner Çulfaz, yaptığı açıklamada, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını söyledi.
 
Beyrut'ta 16-20 Mart'ta gerçekleştirilen organizasyonda Azerbaycan'ın birinci, Türkiye'nin ikinci, Özbekistan'ın ise üçüncü olduğunu belirten Çulfaz, şunları kaydetti:
 
Türk Mutfağının Lübnan Başarısı
Hiçbir devlet desteği almadan sadece kendi imkanları ile uluslararası bir etkinliğe katılarak böyle bir başarı ile ülkemize dönen ekibimiz beni de ayrıca gururlandırdı. 
 
İnşallah başka etkinliklerde özellikle gastronomiye önem veren ülkemizin de desteğini arkamıza alarak çok daha etkili işler yapabiliriz. 
 
Bu gururu bizlere yaşatan Hüdaverdi Akgün, Derviş Göçmen, Sayit Önder, Eyüp Polat, Ali Gökçen, Fırat Canikli, Saadet Güngör, Metin Dinçer ve Özge Kaya'ya çok teşekkür ederiz."


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler