Yeşil Kabak Çorbası

Yeşil Kabak Çorbası

En sağlıklı çorba çeşitlerinden yeşil Kabak çorbası ise farklı bir başlangıç yapmak isteyenler için en iyi seçeneklerden birine dönüşüyor. Üstelik oldukça pratik yapımı sayesinde kabak çorbasını dakikalar

En iyi çorba tariflerinden Kabak düşük kalorisi ve geleneksel lezzeti ile ana yemeklerden salatalara birçok çeşidin en iyi alternatiflerinden birine dönüşebiliyor. 
 
En sağlıklı çorba çeşitlerinden yeşil Kabak çorbası ise farklı bir başlangıç yapmak isteyenler için en iyi seçeneklerden birine dönüşüyor. 
 
Üstelik oldukça pratik yapımı sayesinde kabak çorbasını dakikalar içinde servis edebilirsiniz. İşte o tarif...
 
En Sevilen Çorbalardan Yeşil Kabak Çorbası Nasıl Yapılır?
En Sağlıklı Çorbalardan Yeşil Kabak Çorbası İçin Kullanılan Malzemeler
 
*     3 Adet Yeşil Kabak
*     3 Yemek Kaşığı Un (Tepeleme)
*     2 Yemek Kaşığı Dolusu Tereyağı
*     2 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ
*     4 Su Bardağı Süt
*     4 Su Bardağı Su
*     Bir Tutam Dereotu
*     Tuz, 
*     Pul Biber, 
*     Karabiber, 
*     Nane
 
Günümüzde En İyi Çorbalardan Yeşil Kabak Çorbası Yapılış Tarifi
 
Tereyağı ve sıvı yağı bir tencere birlikte eritin. Unu da ilave ettikten sonra kokusu çıkana kadar kavurun. Kavrulan una sütü ilave edin ve çırpma teliyle sürekli çırparak bu ekleme işlemini tamamlatın.
 
Suyu da ilave ettikten sonra kaynamasını bekleyin. Kabuklarını soyup doğradığınız kabakları, kaynayan tencere atın ve yumuşayana kadar pişirin. Yeterince yumuşamış kabakları blendırdan geçirin. Tuzunu, baharatlarını ekleyin.
 
Kıvamını koyu bulursanız, üzerine sıcak su ekleyebilirsiniz. Servis esnasında üzerine biraz dereotu ve kızarmış krutonlardan ekleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler