Avrupa Seçmelerinde Şef Emre İnanır

Avrupa Seçmelerinde Şef Emre İnanır "Bocuse D’or"

Bocuse d’Or’un Avrupa seçmeleri, Metro Türkiye iş birliğinde Sirha Budapeşte’de 23-24 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Türk mutfağı şeflerinden Emre İnanır temsil

Bocuse D'or Avrupa Finali İçin Geri Sayım Başladı...
Faruk Şüyün- Dünya 
 
Tüm dünyada şefler olimpiyatı olarak bilinen Bocuse d’Or’un 23-24 Mart tarihleri arasında Macaristan’da yapılacak finalinde ülkemizi Metro Türkiye’nin destekleri ile şef Emre İnanır temsil edecek.
 
Bocuse d’Or’un Avrupa seçmeleri, Metro Türkiye iş birliğinde Sirha Budapeşte’de 23-24 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 
 
Bocuse d’Or Avrupa seçmelerinde ülkemizi Türk mutfağı şeflerinden Emre İnanır temsil edecek. Halen Çırağan Sarayı’nda Tuğra restoranın Head Chef’i olarak çalışmakta olan Şef Emre İnanır, 20 yılı aşkın süredir Türkiye’nin birçok farklı şehrinde beş yıldızlı otel ve restoranlarda Chef de Cuisine ve Executive Chef olarak ve 2 yıl da Güney Afrika’daki Türkiye Büyükelçiliğinde Chef de Cuisine olarak çalıştı.
 
Bocuse d'Or Avrupa Seçmeleri 2022'ye Türkiye’nin yanı sıra; Polonya, Estonya, Ukrayna, Danimarka, Fransa, Slovakya, İsviçre, İzlanda, Belçika, Finlandiya, İspanya, Macaristan, Hollanda, Birleşik Krallık, Letonya, Norveç, Rusya ve İsveç katılacak.
 
Bu senenin iki ana teması geyik eti ve patates olurken, yarışan şefler ve komileri, geyik temasını ekşi krema, ördek ciğeri ve süzme peynir kullanarak hazırlayacak. Yarışmacıların daha önceden seçtikleri Coronada, Madison veya Anuschka patateslerinden birini kullanarak yapması gereken patates temasında, bu yılki tema gereği hayvansal protein olarak sadece yumurta ve süt ürünleri kullanılabilecek. 
 
Bu iki temadan hazırlanan tabaklar jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler