Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışması Ne Zaman?

Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışması Ne Zaman?

Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışmasına kimler katılabilir? Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışmasına nasıl katılınır? Fotoğraf Yarışması şartları nelerdir? Nerede yapılacak?

Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışması Ne Zaman?
 
Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışmasına kimler katılabilir? Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışmasına nasıl katılınır? Fotoğraf Yarışması şartları nelerdir? Yarışma nerede yapılacak?
 
Anatolia Turizm Akademisi ile Turizm Eğitimi ve Eğiticileri Derneği tarafından Anadolu mutfağı Yemekleri Fotoğraf Yarışması düzenleniyor. Anadolu mutfağı yemeklerinin tanıtılmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yarışmada eser başvuruları mutfak sanatlarında “öğrenciler” ve “yetişkinler” olmak üzere iki ayrı kategoride kabul ediliyor. 
 
“Öğrenci” kategorisi meslek liselerinin ve üniversitelerin (önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora) turizm, gastronomi, yiyecek-içecek, turist rehberliği, otel işletmeciliği vb. bölümlerinde kayıtlı olan 14 ve üstü yaşlardaki öğrencilerin katılımına açık iken, “yetişkinler” kategorisine 17 ve üstü yaşlardaki amatör ve profesyonel herkese açık. Yarışmaya katılım ise ücretsiz.
 
Türkiye gastronomi haberlerinde de yer alan bilgilere göre Yarışmanın seçici kurulunda şu isimler yer alıyor:
 
Cengiz MURATŞAH (İnsan Kaynakları ve Yönetim Danışmanı, Corendon Otelleri), Prof. Dr. Meryem AKOĞLAN KOZAK (Anadolu Üniversitesi), Ali Rıza DÖLKELEŞ (Executive CHEF, Limak Limra Hotel, Prof. Dr. Ertuğrul ALGAN (Fotoğraf Sanatçısı, Eskişehir Teknik Üniversitesi), Fehmi KÖFTEOĞLU (Turizm Gazetecisi, www.turizmgazetesi.com)Şeref BAYRAM (Fotoğraf Sanatçısı) ve Necdet ALKANDEMİR (Turizm & İletişim Profesyoneli).               
 
Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışması’nda öğrenci ve yetişkinler olmak üzere her iki kategoride de birinci ve ikinci olanlara beş yıldızlı otelde iki kişilik 4 günlük her şey dahil tatil ödülü verilecek. Yarışmaya 15 Şubat 2022 tarihine kadar online ortamda başvuru yapılabiliyor.
 
Ayrıntılı bilgi için şu adresteki internet sayfaları incelenebilir: 
https://anatoliajournal.com/fotograf


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler