Türk Mutfağı Sevdalısı Dilek Yeşilyurt Kimdir?

Türk Mutfağı Sevdalısı Dilek Yeşilyurt Kimdir?

İsgad derneğinin başkan yardımcılığı ve kadın kolları başkanlığı görev teklifleriyle bu görevi üstlendim. İnşallah çok güzel başarılara ekibimizle hep beraber imza atacağız..

Türk Mutfağı Sevdalısı Dilek Yeşilyurt Kimdir?
 
1986 Tokat/Zile doğumluyum. Anne babamın ilk ve tek kızıyım bir erkek kardeşim var. Çocukluğumuz zile'ye bağlı köyümüzde geçti.
 
Yaklaşık 18 yıldır İstanbul'da ikamet etmekteyim. 2005 yılında evlendim 12 yaşında bir oğlum var. 
 
Tasarım dizayn, organizasyon ve matbaa olmak üzere çeşitli sektörlerde çalıştım. Tokat ve tokatın tanıtımında mümkün oldukça her fırsatta aktif görev aldım ve halen almaktayım biri gönüllü biri resmi, biride gayri resmi olmak üzere  toplamda 3 resmi dernekte görev aldım. 
 
Çevremde her zaman sosyal sorumluluk projelerimle, eğitime, eğitim demişken insan hayat boyu kendini yetiştirmeye adamış bir öğrencidir felsedesi'ni benimsedi. 
 
Açık öğretimle halen eğitim hayatıma devam etmekte olan bir anne olarak çocuklara, kadınlara kısaca insan'a olan yardım ve yatırımlarımın hassasiyetiyle tanınmış olmaktan gurur duyuyorum.
 
Farklı lezzetleri denemeyi çok seven özellikle yöresel yemeklerde nacizhane oldukça elimin lezzetli olduğu söylenir ve yine derneklerin tertip ettiği etkinliklere fırsatım oldukça katılır yeni insanlar tanımayı severim rahmetli dedem'in; 
 
İnsan insana yol'dur sözü davet  edildiğim ve gittiğim her ortamda kulağıma küpedir bu nedenle fırsat buldukça davet edildiğim her etkinliğe icabet etmeye gayret ediyorum.
 
Yaklaşık 3 yıl önce yine bir davet alarak katıldığım isgad istanbul gastronomi ve aşçılar derneğinin etkinliğinde hemşehrim ve dernek başkanı olan Murat Baykut ile şahsen tanışıp aradan geçen 2 yıldan sonra isgad derneğinin başkan yardımcılığı ve kadın kolları başkanlığı görev teklifleriyle bu görevi üstlendim. 
 
İnşallah çok güzel başarılara ekibimizle hep beraber imza atacağız.. 
 
Profesyonel anlamda (restoranda, lokantada vs) personel olarak bir deneyimim olmadı. 
 
Bu derneğin en çok hoşuma giden yanı başkan yardımcılığı ve kadın kolları başkanlığını kabul ederken Türkiyenin her bölgesinden bir topluluğun oluşturması kararımı en çok etkileyen kısım olmuştur..
 
Yaşasın Euro Toques Türkiye Birliği 
 
Türk Mutfağı Sevdalısı Dilek Yeşilyurt Kimdir


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler