Şef Ömer Ali Köse Kimdir?

Şef Ömer Ali Köse Kimdir?

Güral premier otel Tekirova da mutfak dekoratör olarak görev almaktayım ve kış sezonlarında kayseri Erciyes mirada del logo da Chef olarak devam etmekte' yim. Mesleği canı gönülden yapan meslektaşlarımın..

Şef Ömer Ali Köse Kimdir?Şef Ömer Ali Köse Kimdir?
 
1984 Antalya doğumluyum. Mesleki kariyerime 1997 yılında antalya merkez de Balık restauranta başladım. 
 
2000 yılında Antalya/kemer türemde mutfak eğitimi aldıktan sonra, antalya bölgesinde çeşitli otellerde farklı pozisyonlarda görev aldım. 
 
Şu an Güral premier otel Tekirova da mutfak dekoratör olarak görev almaktayım ve kış sezonlarında kayseri Erciyes mirada del logo da Chef olarak devam etmekteyim. 
 
Mesleği canı gönülden yapan meslektaşlarımın başarılarının daim olmasını dilerim... 
 
Hep birlikte nice güzel çalışmalar' a esenle kalınız....
 
Yaşasın Euro Toques Türkiye Milli Takımı
 
Şef Murat Baykut Kimdir?


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler