Modern Türk Mutfağında Gümüş Madalya Aldılar...

Modern Türk Mutfağında Gümüş Madalya Aldılar...

Her yıl düzenli olarak İstanbul’da düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri geçtiğimiz günlerde düzenlendi. Mutfak günlerine Düzce’nin Akçakoca ilçesinde bulunan Süha...

Modern Türk Mutfağında Gümüş Madalya Aldılar
 
Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerine katılım sağlayan Akçakoca Süha Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri yarışmada gümüş madalya kazanarak büyük başarı elde etti. 
 
Her yıl düzenli olarak İstanbul’da düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri geçtiğimiz günlerde düzenlendi. Mutfak günlerine Düzce’nin Akçakoca ilçesinde bulunan Süha Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de katılım sağladı. 
 
Türk Modern Mutfağı kategorisinde yemek yarışmalarına dahil olan Akçakocalı aşçılar ekip olarak yer aldıkları yarışmada büyük başarı elde etti. Bir çok rakibini geride bırakan genç aşçılar yarışmada gümüş madalya alarak başarı elde etti.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler