O Artık Yılın Altın Genç Şeflerinden Biri

O Artık Yılın Altın Genç Şeflerinden Biri "Ümran Varel"

Varel'in derece aldığı tabağın dizaynını da Eskişehir Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Fatma Gül Sağlısalın gerçe..

O Artık Yılın Altın Genç Şeflerinden Biri... "Ümran Varel"
 
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrine atanarak Eskişehir Borsa İstanbul Fen Lisesi'nde geçen hafta göreve başlayan aşçı Ümran Varel, Gülizâr 18. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali'nde birinci olarak "Yılın Altın Genç Şefi" unvanını aldı.
 
O Artık Yılın Altın Genç Şeflerinden Biri... "Ümran Varel"İstanbul Fatih Yeni Kapı Fuar ve etkinlik alanında Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) ve Dünya Şefler Birliği (WACS) işbirliğiyle düzenlenen 18. Uluslararası Gastronomi Festivaline 51 ülkeden firmalar ile yemek yarışmalarında yerli ve yabancı yarışmacıların yanı sıra dünya çapında 150 jüri üyesi katıldı.
 
Yarışmacılardan 70 dakikada başlangıç, ana yemek ve tatlı olmak üzere sunum yapmaları istendi. Yarışmada birinci olan Ümran Varel "Yılın Altın Genç Şefi" unvanının sahibi oldu.
 
Varel'in derece aldığı tabağın dizaynını da Eskişehir Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Fatma Gül Sağlısalın gerçekleştirdi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: Celil Cihan
    2/11/2022

    Yalan - birinci olan bu değil, birinci olan Erkek, İstanbul Belediyesine ait tesislerde çalışan genç bir şef. Bu kişi en fazla altın madalya almış olabilir, yılın şefi vs kesinlikle değil, ben ödül töreninde gözümle gördüm. Birinci olan kişi ERKEK zaten. Çok yalan söylemiş.

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler