Şef Tahir Tekin Öztan

Şef Tahir Tekin Öztan "Gaü" Gastronomi Mutfağında

Girne Amerikan Üniversitesi’nden (GAÜ) yapılan açıklamaya göre, 13 Aralık günü GAÜ Gastronomi Mutfağında gerçekleşecek etkinlikte Türk mutfağı şeflerinden Tahir..

Şef Tahir Tekin Öztan "Gaü" Gastronomi Mutfağında
 
Ünlü şef Tahir Tekin Öztan ve Gaziantep Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Uğur Acıoğlu GAÜ’nün düzenleyeceği etkinlikte Türk Mutfak Kültürünü ve Gaziantep mutfağını tanıtacak.
 
GAÜ gastronomi mutfağında Türk mutfak kültürü tanıtılacak
 
Girne Amerikan Üniversitesi’nden (GAÜ) yapılan açıklamaya göre, 13 Aralık günü GAÜ Gastronomi Mutfağında gerçekleşecek etkinlik Dr. Ezgi Özcan moderatörlüğünde yapılacak. 
 
Etkinliğe Sahan Restaurant Zincirleri Kurucu Yöneticisi Türk mutfağı şeflerinden Tahir Tekin Öztan ve Gaziantep Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Uğur Acıoğlu söyleşi gerçekleştirerek Türk Mutfak Kültürünü ve Gaziantep mutfağını tanıtarak ikramda bulunacak. 
 
Etkinlik Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti saati ile 09.30 da Türkiye saati ile 10.30’da başlayacak.
 
Sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde gerçekleşecek olan etkinlik için katılımcıların PCR testi ve Adapass belirtmeleri gerekecek.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler