Kamuoyu Açıklaması

Kamuoyu Açıklaması "Tafed"

Sektörde gücüyle lider olma özelliğini taşıyan federasyonu -muzdan farklı amaçlarla faydalanmak isteyen birtakım çevrelerin ilgimiz ve bilgimiz dışında bazı etkinliklerde adımızı kullandığını üzüntüyle öğre..

Kamuoyu Açıklaması "Tafed"
 
Türkiye Aşçılar Federasyonu olarak resmi web sitemizde yayınlandığımız üzere, belli kriter ve ilkeler doğrultusunda Türk gastronomisine liderlik etme misyonu bulunmaktadır. 
 
Bu bağlamda Federasyonumuz Türk gastronomisinin tanıtımı ve gelişimi hakkında ulusal ve uluslararası platformlarda birçok proje ve etkinliğe imza atmaktadır. 
 
Sektörde gücüyle lider olma özelliğini taşıyan federasyonumuzdan farklı amaçlarla faydalanmak isteyen birtakım çevrelerin ilgimiz ve bilgimiz dışında bazı etkinliklerde adımızı kullandığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. 
 
Resmi web sitemiz ile sosyal medya hesaplarımızda açıklanan ve tanıtımı yapılan proje ve etkinlikler dışında adımızın kullanıldığı hiçbir proje ve etkinliğe lütfen itibar etmeyiniz. 
 
Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla... 
 
Zeki Açıköz 
Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı 
 
Kamuoyu Açıklaması "Tafed"


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler