Polonez' den Sucuk Sote...

Polonez' den Sucuk Sote...

En lezzetli tostların, omletlerin ve sandviçlerin vazgeçilmezi olan Polonez sucuklar, bütün ve dilimli seçeneklerinin yanı sıra acı sevenler için de alternatifler sunuyor. Geniş bir lezzet..

Polonez' den Sucuk Sote Tarifi
 
Polonez, özenle seçilmiş dana etinden ürettiği, zengin besin değeri ve eşsiz aromaya sahip sucuklarıyla her damak zevkine hitap eden çeşitlilik sunuyor. 
 
Şarküteri et ürünleri sektöründe farklı lezzetleri sofralarla buluşturan Polonez, en kaliteli dana etleriyle özel baharatları biraraya getirerek sucuk lezzetini zirveye taşıyor. Polonez’de kangal sucuktan kasap sucuğa, parmak sucuktan baton sucuğa kadar her damak zevkine ve tercihe hitap eden çeşit mevcut. 
 
En lezzetli tostların, omletlerin ve sandviçlerin vazgeçilmezi olan Polonez sucuklar, bütün ve dilimli seçeneklerinin yanı sıra acı sevenler için de alternatifler sunuyor. Geniş bir lezzet gamına sahip olan Polonez sucuklar, gluten içermeyen seçenekleriyle çölyak hastalarının veya glütensiz beslenmek isteyenlerin de sofralarında yerini alıyor.
 
Polonez Sucukları İle Günün Her Öğününe Yakışır Pratik Nefis Bir Tarif: Sucuk Sote
 
En İyi Lezzetlerden Sucuk Sote İçin Malzemeler
 
*     Polonez Dana Sucuk
*     3 Adet Çarliston Biber
*     3 Adet Sivri Biber
*     1 Adet Kırmızı Biber
*     2 Adet Orta Boy Domates
*     Zeytinyağ
*     Pul Biber
*     Tuz
 
Sucuk Sote Yapılış Tarifi:
 
Sucukları halka halka doğrayıp zeytinyağında biraz pişirelim, içine kırmızı biber, çarliston biber ve sivri biberi katıp kızartalım. Domatesi doğrayıp biberlere ilave edip soteleyelim. Baharatlarınız da ekleyip servis edebilirsiniz.
 
Polonez Hakkında: Gürel Akkaş ve Veysel Akkaş tarafından kurulan Trakya Et ve Süt Ürünleri San ve Tic. A.Ş. bünyesinde 1986 yılından bu yana faaliyet gösteren Polonez, bugün işlenmiş et ürünleri pazarındaki ilk 3 markadan biri konumundadır. 
 
İstanbul'da 5 bin metrekare kapalı alanda üretim yapan Polonez, 12 bin tona yakın yıllık işleme kapasitesi ile tüketicisinin ihtiyaçlarını ve sağlığını gözeterek geniş bir ürün gamı sunmaktadır. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler