Türk Mutfağı Bir Ustasını Daha Kazada Kaybetti

Türk Mutfağı Bir Ustasını Daha Kazada Kaybetti

Antalya'da otomobiliyle refüje çarparak ağır yaralanan aşçı Ahmet Deniz (45) hastaneye götürülürken ambulansta yaşamını yitirdi. Kardeş..

Türk Mutfağı Bir Ustasını Daha Kazada Kaybetti
 
Antalya'da otomobiliyle refüje çarparak ağır yaralanan aşçı Ahmet Deniz (45) hastaneye götürülürken ambulansta yaşamını yitirdi.
 
Kaza, Kardeş Kentler Caddesi üzerinde dün saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Lara bölgesinde bulunan bir otelde aşçılık yapan evli ve iki çocuk babası Ahmet Deniz, kendisine ait aracı ile evine gitmek üzere yola çıktı.
 
Türk Mutfağı Bir Ustasını Daha KaybettiDeniz, cadde üzerine geldiği sırada bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek, refüjde bulunan ağaçlara çarptı. 
 
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otelde aşçılık yapan evli ve iki çocuk babası hayatını kaybetti.
 
Kazayı gören vatandaşlar durumu Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Sıkıştığı araç içerisinden çıkarılan ve ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Deniz, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. 
 
Haberi alan yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Deniz'in cenazesi sabah saatlerinde yakınları tarafından toprağa verilmek üzere Adli Tıp morgundan alınarak Altınova Mahallesi'ne götürüldü.
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak:
Meslektaşımız Aşçı Ahmet Deniz 'e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler