Şef Kemal Kaya'dan Başkan Ahmet Ataç'a Ziyaret

Şef Kemal Kaya'dan Başkan Ahmet Ataç'a Ziyaret

Türkiye Aşçılar Federasyonu'na bağlı Eskişehir Aşçılar Derneği Başkanı Kemal Kaya, Başkan Ataç'ı makamında ziyaret etti. Buluşmada Kaya, aşçılık...

Şef Kemal Kaya'dan Başkan Ahmet Ataç'a Ziyaret...
 
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Aşçılar Derneği Başkanı Kemal Kaya ile bir araya geldi.
 
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Türkiyede aşçılık kurumlarından Eskişehir Aşçılar Derneği Başkanı Kemal Kaya ile bir araya geldi.Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın kentte faaliyet gösteren dernek temsilcileri ile temasları devam ediyor. 
 
Son olarak Türkiye Aşçılar Federasyonu'na bağlı Eskişehir Aşçılar Derneği Başkanı Kemal Kaya, Başkan Ataç'ı makamında ziyaret etti. Buluşmada Kaya, aşçılık mesleği ve dernek çalışmaları hakkında bilgiler aktararak, "Tepebaşı Belediyemizin bizlere desteği çok büyük. 
 
Daha faydalı işler yapabilmek adına çalışmalarımız devam ediyor. Başkanımız Ahmet Ataç'a destekleri için teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ataç, "Eskişehir gastronomisine katkı sağlayan Eskişehir Aşçılar Derneği'ne ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
 
Ziyaret sonunda Kaya, Başkan Ataç'a teşekkür plaketi takdim etti. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler