Aşçı

Aşçı "Hatice Günal" Serik’te Hayatını Kaybetti...

Olay yerine gelen ve ilk müdaha -leyi yapan sağlık ekipleri Hatice Günal'ın öldüğünü belirlemiş ve Cumhuriyet savcılığının yaptığı incelemenin ardından..

Aşçı "Hatice Günal" Serik’te Hayatını Kaybetti...
 
Antalya’nın Serik ilçesinde oğlu ile birlikte yaşayan ve evde yalnız olduğu sırada yaşamını yitiren Hatice Günel son yolculuğuna uğurlandı.
 
Aşçı "Hatice Günal" Serik’te Hayatını KaybettiDün gece saat 22.30 sıralarında  Serik ilçesi Orta mahalle 1230 Sokak'ta bulunan 3 katlı evin 3 ncü katında oğlu ile birlikte yaşayan Hatice Günal (42) evde tek başına bulunduğu sırada ölmüş, Oğlu Ahmet Kemal Yıldırım (19) işten eve geldiğinde annesini yerde yüzüstü yatarken bulmuştu. 
 
Olay yerine gelen ve ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri Hatice Günal'ın öldüğünü belirlemiş ve Cumhuriyet savcılığının yaptığı incelemenin ardından Günal’ın cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.
 
Günal’ın yakınları bu sabah Adli tıp kurumuna giderek yapılan otopsinin ardından, vefat eden Günal’ın cenazesini alarak Serik ilçesine getirdi.
 
Cenaze öğle namazından sonra akrabaları ve sevenlerinin eşliğinde kılınan namazın ardından Gedik mahallesi mezarlığına defnedildi.
 
Hatice Günal’ın halen Serik İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde aşçı olarak çalıştığı öğrenildi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler