Alanya Avokadolu Lezzetler 'de Salih Yılmaz Birinci Oldu

Alanya Avokadolu Lezzetler 'de Salih Yılmaz Birinci Oldu

1'si Alanya'dan katılan Salih Yılmaz oldu. İkinci İstanbul'dan Sena Tunçel, 3'ü ise yine İstanbul'dan Serap İkiyek oldu. Mutfak Mirası Alanya Özel..

Alanya Avokadolu Lezzetler'de Salih Yılmaz Birinci Oldu
 
ALANYA Belediyesi'nin Alanya'nın tropikal ürünlerini tanıtmak, Alanya avokadosunun mutfaklardaki kullanım alanını genişletmek ve fotoğraf sanatına destek vermek amacıyla düzenlediği Alanya Avokadolu Lezzetler Fotoğraf Yarışması'nın kazananları belli oldu.
 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, fotoğraf sanatçıları Ali Aral, Hakan Pınar ve Kadir Barcın ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Çapa'nın yer aldığı Değerlendirme Kurulu, 4 oturum sonunda ilk 3'e giren eserler ile Mutfak Mirası Alanya Özel Ödülü ve Sergileme Ödülü kazanan 25 kişiyi belirledi. 
 
Alanya Avokadolu Lezzetler'de Salih Yılmaz Birinci Oldu
Yarışma sonucunu açıklayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Birbirinden farklı lezzetler ve yaratıcı fotoğraf ile yarışmaya katılarak bizleri onurlandıran tüm katılımcılara, jüride yer alan ve Alanya için önemli olan yarışmaya değer katan fotoğraf sanatçılarımıza can-ı gönülden teşekkür ederim" dedi.
 
Alanya Avokadolu Lezzetlerde '422 Tarif Fotoğrafı Değerlendirildi'
 
Türk mutfağı için oldukça yeni kabul edilen ancak Alanya'nın önemli tarım ürünlerinden birisi olan avokado için yoğun bir katılımla 422 avokadolu tarif fotoğrafı değerlendirildiğini belirten Başkan Yücel, Yemek fotoğrafçılığı sanatının gelişmesi ve yerli tarım ürünlerimizin kullanım alanlarını genişletmek için yapacağımız çalışmalar devam edecek. 
 
Alanya Avokadolu Lezzetler'de Salih Yılmaz Birinci Oldu
Geçmişin ve geleceğin lezzetlerinin korunduğu Alanya'da hem Anadolu'nun kadim gıdalarına hem de yeni lezzetlere soframızda yer var. Sizleri de soframıza davet ediyoruz" diye konuştu.
 
Alanya Avokadolu Lezzetler Fotoğraf Yarışmasında Kazanan Fotoğraflar Açıklandı
 
Alanya Avokadolu Lezzetler Fotoğraf Yarışmasının sonuçları:
 
1'si Alanya'dan katılan Salih Yılmaz oldu. 
İkinci İstanbul'dan Sena Tunçel, 
3'ü ise yine İstanbul'dan Serap İkiyek oldu. 
 
Alanya Avokadolu Lezzetler'de Salih Yılmaz Birinci Oldu
Mutfak Mirası Alanya Özel Ödülü'nü Çorum'dan katılan Sedat Tezgül kazandı.
 
25 fotoğraf da sergileme ödülü elde etti. Yarışmaya katılanlara teşekkür eden Başkan Yücel, "Dereceye giren herkesi kutluyorum. 
 
Alanya avokadosu için emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.
 
Alanya Avokadolu Lezzetler 'de Salih Yılmaz Birinci Oldu


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler