Kamuoyuna Duyuru

Kamuoyuna Duyuru "Taşfed"

Federasyon olarak kurulduğu 'muz günden bugüne kadar bayrağımızı ve cennet vatanımızın eşsiz lezzetlerini maharetli olan ve bu işe gönlünü, yıllarını vermiş...

Kamuoyuna Duyuru "Taşfed"
 
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu olarak bu sene 18'incisini İstanbul CNR Expo Center'da kıvanç ve övünçle düzenleyeceğimiz Türkiye'nin en büyük gastronomi yarışması ve festivali olan 18. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali'ne yaklaştığımız bu tarihlerde sizlere öncelikle sağlıklı ve tedbirli günler diliyoruz. 
 
Federasyon olarak kurulduğumuz günden bugüne kadar bayrağımızı ve cennet vatanımızın eşsiz lezzetlerini maharetli olan ve bu işe gönlünü, yıllarını vermiş şeflerimiz ile büyük bir iftiharla dünya mutfak cemiyeti ile paylaşmış bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. 
 
1998 yılında 'Her ülkenin Milli Aşçı Takımı var bizim neden yok?' düşüncesiyle kurduğumuz ve tescillenen, ilk ve biricik olan milli takımımız ile eşsiz başarılar yakaladık. TÜRKİYE ismi almak için hiçbir merciiye başvurmadık, icraat ve başarılarımızdan ötürü LAYIK görüldük. 
 
Yurtdışı ve yurtiçi girişim, çalışma ve başarılarımızla bütün yıldızları üzerimize toplayıp, bayrağımızı hep gönderde tuttuk. 
 
Kültür ve Turizm Bakanlığı başta olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulu ile çeşitli protokol ve ortak çalışma alanlarına nail olduk ve olmaya devam edeceğiz. İstanbul Valiliği başta olmak üzere çeşitli valiliklerimize ilaveten İstanbul Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere çeşitli büyükşehir ve şehir belediyeleri ile koordinasyonlarımız oldu. 
 
WACS (Dünya Şefler Birliği) tarafından 2008'de kuruma dahil olarak uluslararası arenada biz de varız dedik. 
 
 
Kamuoyuna Duyuru "Taşfed"
2015 yılında 13'üncüsü düzenlenen Uluslararası Istanbul Mutfak Günleri'nde 36 mutfak alanında 2000'e yakın yarışmacı ile 5 gün boyunca, 10 saat'e yakın gün ortalaması gibi yoğun ve başarılı bir performans ile WACS tarafından daha önce sadece Ingiltere ve Almanya gastronomilerine layık görülen ve dünya üzerinde düzenlenen en büyük ve etkili gastronomi festival unvanlarından birisi olan Continental (Kıtalararası) ünvanını alarak tarihi ve eşsiz bir başarı yakaladık. 
 
Federasyon olarak halihazırda ailemizde 20 derneğimize ilaveten güçlü sponsor ve partnerlerimizle Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri başta olmak üzere çeşitli illerde yarışmalar, etkinlikler, sosyal girişim ve sosyal farkındalık çalışmalarına imza attık. 
 
Kucaklayıcı tutumumuzla ve 18.000 kişiyi bulan ailemiz ile daima ileri yürüme ve büyüme hedeflerimizle diri ve dinç bir şekilde ulusal ve uluslararası arenada bayrağımızı taşıma arzumuz bizi ayakta tutan en büyük faktördür. İlk ve teklerin öncüsü olan bizler ülkemizi dün temsil ettik, bugün temsil ediyoruz ve yarın da temsil edeceğiz. 
 
Saygı ve şükranlarımızı sunarız. Esen Kalın. 
 
Bayram Özrek
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu 
 
Kamuoyuna Duyuru "Taşfed"
Kamuoyuna Duyuru "Taşfed"
Kamuoyuna Duyuru "Taşfed"


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler