Şef Hidayet Kızıları; Bu Sahte Sertifikalara Dur Demeliyiz!

Şef Hidayet Kızıları; Bu Sahte Sertifikalara Dur Demeliyiz!

Türk mutfağı aşçılık camiasında kopyala yapıştır basari sertifikaları aldı basını gidiyor. Bir tek federasyon başkanlarını ve federasyonların logolarını kopyalamadıkları kalmıştı...

Şef Hidayet Kızıları; Bu Sahte Sertifikalara Kim Dur Diyecek?Şef Hidayet Kızıları; Bu Sahte Sertifikalara Kim Dur Diyecek?
 
Türk mutfağı aşçılık camiasında kopyala yapıştır basari sertifikaları aldı basını gidiyor. Bir tek federasyon başkanlarını ve federasyonların logolarını kopyalamadıkları kalmıştı onu da yaptılar. Bununla da kalmadı federasyon başkanlarının imzalarını da kopyalayıp sertifikaya koydular.
 
Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED)'da basın yayın, Reklam ve arşiv kurulu başkanı Türk Mutfağı Şeflerinden Hidayet Kızılları sosyal ağda fark ettiği kopyalanmış imzalar ve logoları bulunan sertifika hakkında suç duyurusunda bulunarak meslektaşlarını konu hakkında bilgilendirdi ve sitemlerini dile getirdi?
 
 
Birde aşçılık camiasında hiç bir değeri olmayan bu sahte belgeler ile mutlu olan meslektaşlarımız var!!!
 
Şef Hidayet Kızıları’nın konu hakkındaki açıklaması;
 
Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED)'da Basın yayın, Reklam ve arşiv kurulu başkanı Türk Mutfağı Şeflerinden Hidayet Kızıları
 
Dikkat ;
Türkiye Aşçılık Kurumlarından Türkiye Aşçılar Federasyonu ile alakası yoktur.
Suç duyurusunda bulunulacaktır.
 
Şef Hidayet Kızıları; Bu Sahte Sertifikalara Kim Dur Diyecek?
Lütfen kimse itibar etmesin belge almasın para ödemesin federasyonumuzun logosunu başkanımızın imzasını kullanmışlar. Buradan sosyal medya aracılığıyla ihbarda bulunuyoruz. Dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: TEKİN KIZILKAYA
    11/19/2020

    Chef'im kaleminize,yüreğinize,sağlık çok önemli konulara şeyinmişsiniz malesef bizim camiada biti kimse,kimseye de sahip çıkmıyor.Bu covid 19 pandemisi sırf bizim sektöre vurdu,perişan etti bizleri.Dediğiniz gibi başka mesleklere yönelmekten faydavar.önümüzdeki,gelecek yaz sezondaysa gıda kıtlığı olacak.gidi şayet zor benim içimi okutmuşsunuz bu konuyu gönderme ve dile getirdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. SELÂMLAR SAYGILAR TEKİN KIZILKAYA

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler