Evde Kağıt Kebabı Tarifi...

Evde Kağıt Kebabı Tarifi...

En iyi fırın kebaplarından Kağıt Kebabı nasıl yapılır? Bu güne kadar evde Kağıt Kebabı yapmayı denediniz mi? Evde Kağıt Kebabı yapmak için şeflerin özel kebab tarifle..

Evde Kağıt Kebabı Nasıl Yapılır? 
 
En iyi fırın kebaplarından Kağıt Kebabı nasıl yapılır? Bu güne kadar evde Kağıt Kebabı yapmayı denediniz mi? Evde Kağıt Kebabı yapmak için şeflerin özel kebab tariflerinden faydalanmak istermisiniz?
 
Etli yemekler geleneksel Türk mutfağı Yemek arşivinde oldukça önemli bir yere sahiptir. Kültürümüz ve geleneklerimizden gelen et yemekleri çoğu ailenin severek tükettiği yiyecekler arasındadır. İste sizlere yöresel mutfaklarımızda tescilli yemeklerimizden ve coğrafi işaretlerimizden Kağıt Kebabı tarifi…
 
Ancak bazen daha önce hiç duymadığımız lezzetler ile karşı karşıya gelebiliriz. Türk aşçı haberleri olarak bu nefis yemek tarifimizde birçok kişi tarafından bilinmeyen kağıt kebabının tarifini hazırladık.
 
Sağlıklı ve nefis Sebzeler ile yapılan kağıt kebabı tarifini sizler için hazırladık. İşte akşam yemeğinde lezzetine doyum olmayacak kağıt kebabı yapımı...
 
Evde Kağıt Kebabı Tarifi...
En İyi Kebab Tariflerinden Kağıt Kebabı Nasıl Yapılır? 
En İyi Yöresel Kebaplarımızdan Kağıt Kebabı İçin Kullanılan Malzemeler;
 
*     500 Gram Kuşbaşı Kuzu Eti
*     1 Su Bardağı Sıcak Su
*     15 Adet Arpacık Soğan
*     2 Adet Havuç
*     2 Adet Patates
*     1 Su Bardağı Bezelye
*     2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
*     Tuz
*     Karabiber 
*     Pulbiber
*     Kekik
*     Yağlı Pişirme Kağıdı
 
En İyi Fırın Kebabı Tariflerinden Kağıt Kebabı Yapılış Tarifi;
 
Evde Kağıt Kebabı Tarifi...
Eti bir tencereye alıp suyunu salıp yeniden çekinceye kadar kavurun. Üzerine su ilave edip kısık ateşte pişmeye bırakın. 
 
Diğer taraftan, soğanları temizleyin. Havuç ve patatesleri soyup küp doğrayın. Et suyunu çekince, üzerine sıvı yağ, soğan, havuç patates ve bezelye ilave edip sebzeler yarı yarıya yumuşayana dek pişirin. 
 
Tuz, karabiber pul biber ve kekik ekleyip bir-iki dakika daha pişirip ocaktan alın. Yağlı pişirm kağıdından 30x30cm ebadında dört parça kesin. 
 
Orta kısımlarına eti paylaştırın. Kağıtların iki kenarını etin üzerine kapatıp dikdörtgen haline getirin. Yan kısımlarını kendi üzerine bir-iki kez kıvırarak, kare yapın Katlanmış kısımları aşağıda kalacak şekilde bir fırın tepsisine yerleştirin. 
 
Üzerlerini suyla hafifçe ıslatın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 45 dakika pişirip servis yapın.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler