Şef Ayvaz Akbacak; Milli Sokak Yiyeceklerimizden Kokoreç 'in Vejeteryan Versiyonu Benden...

Sağlıklı beslenme üzerine çok çalışmalar yaptım türkiyede..

Şef Ayvaz Akbacak; Milli Sokak Yiyeceklerimizden Kokoreç 'in Vejeteryan Versiyonu Benden...
İnsan oğlu damağına zevkine düşkündür en lezzetli en pahalı en havalı derken sağlığı gençlikte hiçe sayar. Kokoreç bizim milli sokak yemeğimizdir. kimler hayır diyebilir gece gündüz hadi bi çeyrek deriz. 
 
Arkası gelmez...  "Vejeteryan Kokoreç"
yedikçe yedirir yanında turşu ayran. Bol kekik acı. ee sonra acı acı bedel ödetir bize. Gud hastalığı eklem ağrısı aşırı kilo derken alır başını yürür. Her şey kararınca olmalı. Güzel yemekler yenilmeli ama her gün her saat feğil. 
 
Sağlıklı beslenme üzerine çok çalışmalar yaptım türkiyede kimse...
Uğraşmazken ben kebaptan baklavaya tatlıdan acıya her şeyin sağlıklısını çalıştım reçetelendirdim. Şimdilerde trend oldu herkes sağlıklı yemek yapar oldu. Şimdi kokoreç vejeteryan olur mu. 
 
Asıl soru bu...
Algı meselesi biz yediğiniz yağlı bağırsak ve sakatattan yapılan kokoreç gibi yapsaydık neden sağlıklı olsun ki. Biz yüzde yetmiş kokoreç tadını sevselerle yakalamaktan bahsediyoruz. 
 
Bazı çok bilmişler yazar etsiz kokoreç mi olur...
Yahu idda eden yok. sağlıklı beslenmeyi anlamak için felsefesini kimyasını mutfağını bilmek gerek anlaşamayan birine deveye hendek atlatmaktan zordur bu işler. 
 
Hadi deneyin yorumları yazın not...
Hiç bir üretimi paylaşımım olmayıp çok bilmişlik yapanlar. Sessiz gülüyorum size. anladınız siz...
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak;
Geleneksel Türk mutfağı, Modern Türk mutfağı ve Akdeniz mutfağından nefis yemekleri ile bilinen Örnek Türk Şefi “Ayvaz Akbacak” ın sözleri ile özel bir tarif olan “Vejeteryan Kokoreç Tarifini” Türk Aşçı Haberleri olarak sizler için derledik.
 
Osmanlı saray mutfağında ve yöresel mutfaklarımızda da çalışmaları ile bilinen ünlü Şef Ayvaz Akbacak ’a mutfağımıza vermiş olduğu destek ve ilgili araştırmaları için teşekkür eder, profesyonel kariyerinde ve hayatında başarılar dileriz..
 
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak Takipçilerimizden Ricamız "Şef Ayvaz Akbacak‘ı" Bundan Böyle Youtube Kanalından da "Ayvaz Akbacak" Olarak Takip Edebilirsiniz…
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler