KBÜ Aşçılık Öğrencileri Yine Başardı

KBÜ Aşçılık Öğrencileri Yine Başardı

Karabük Üniversitesi Aşçılık Bölümü öğrencileri, İzmir’de düzenlenen Uluslararası Gastronomi Festivali..

KBÜ Aşçılık Öğrencileri Yine Başardı 
Karabük Üniversitesi Aşçılık Bölümü öğrencileri, İzmir’de düzenlenen Uluslararası Gastronomi Festivali’nden ödülle döndüler. 
 
Karabük Üniversitesi Eflani Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri, Ege Profesyonel Aşçılar Derneği (EPAD) tarafından düzenlenen 3. İzmir Uluslararası Gastronomi Festivali’nde, “Yılın En İyi Üniversite Ekip Yarışması” kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya aldılar.
 
AŞÇILIK MESLEĞİ HAKKINDAKBÜ Aşçılık Programı öğrencileri Uğur Çakır, Yasin Erkmen ve Sadık Ümit Gülbahar yarışmada hazırladıkları başlangıç olarak ‘avakado tartar’, ana yemek için ‘kuzu pirzola’ ve tatlıda ‘krem brül’ ile 36 grup arasından derece elde ettiler.
 
Ödüllü öğrenciler en son, Antalya Gastronomi ve Eğitimciler Birliği tarafından düzenlenen 2. Gelenekten Geleceğe Yemek Yarışması’nda da Türkiye ikincisi olmuşlardı. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler