Cinsel Kuvveti Arttıran Macunlar

Cinsel Kuvveti Arttıran Macunlar "Terkîbler"

Cinsel Kuvveti Arttırmak Her insan ömrü boyunca güçlü bir cinsel yaşam sürdürmek ister. Fakat bazı nedenlerden dolayı birçok erkek, hayatın beklenmedik zamanlarında, cinsel güçlerinin...

Cinsel kuvveti arttıran macunlar (Terkîbler)
Terkîbi
 
*    Çörek otu 25 gr.
*    Anason 25 gr.
*    Tarçın 25 gr.
*    Biberiye 25 gr.
*    Karanfil 25 gr.
*    Kereviz tohumu 25 gr.
*    Meyan balı 25 gr.
*    Havlıcan 25 gr.
*    Zencefil 25 gr.
*    Günlük 10 gr.
*    Kişniş 10 gr.
*    Karanfil uçucu yağı 20 cc.
*    Tarçın uçucu yağı 20 cc.
*    Biberiye uçucu yağı 20 cc.
*    Çakşır kökü 50 gr.
*    Polen 5 gr
*    Andız pekmezi 750 gr.
*    İyi cins süzme bal 500 gr.
 
Yapılışı
Büyük bir cam kabın veya emaye bir tencerenin içerisine; balın hepsi, andız pekmezinin ise 250 gr.’ı dökülür. Çakşır kökü hariç, diğer bütün bitkiler ayrı ayrı havanda dövülüp, uçucu yağlar katılmadan kap içerisine boşaltılır. İyice karıştırılıp, macun kıvamına getirilir. Ağzı kapaklı ya da vidalı bir cam kavanoza doldurulur.
 

OSMANLI SARAY MUTFAĞI

işin macun kısmı hazırdır. Çakşır kökünün tamamı emaye bir tencerede 8 su bardağı su ile 5 dakika kaynatılır. Daha sonra soğuyuncaya kadar bekletilip süzülerek, buzdolabma konur. Kullanımı Yemeklerden yarım saat önce; kaynamış çakşır suyunun içerisine bir tatlı kaşığı andız pekmezi katılarak birer çay bardağı içilir.
 
Yemeğin hemen akabinde, macundan 1 tatlı kaşığı ağza alınıp yenir. Yemeklerden yarım saat sonra; yarım çay bardağı klorsuz membâ suyunun içerisine 20’şer damla karanfil, tarçın ve biberiye uçucu yağları damlatılıp içilir.
 
Dikkat:
Güzel ve kuvvetli bir macundur. Sigara, kahve, çay ve alkolü oldukça azaltarak 30 gün boyunca kul anmak, Allâh’ın izniyle kesin neticeyi verecektir.
 
Cinsel Kuvveti Arttırmak
Her insan ömrü boyunca güçlü bir cinsel yaşam sürdürmek ister. Fakat bazı nedenlerden dolayı birçok erkek, hayatın beklenmedik zamanlarında, cinsel güçlerinin büyük bir kısmını kaybeder. Bu durum onları ve eşlerini üzer. Cinsel kuvvetin az olmasının bazı temel sebepleri vardır. Önce sorunun asıl nedenlerini bilmek ve mümkünse bazı engel eri ortadan kaldırmak, ardından da tedavi yol arını uygulamak gerekir. Cinsel kuvveti azaltan bel i başlı nedenler şunlardır:
 
Stres: 
İnsanın kendisinin neden olduğu bir hastalıktır. Diğer rahatsızlıkların birçoğu, dış sebeplerden oluşmasına rağmen stresin kaynağı, insanın zihninde ve olaylara bakış yeteneğindedir. Stres tedavi edilmezse doğal olarak psikolojik ve fiziksel birçok hastalığa sebep olur. Bunların başında da, cinsel yaşamdaki düzensizlik ve cinsel kuvvet eksikliği gelir.
 
Zihni bağlanan bir insan cinsel yaşamdan bir zevk alamayacağı gibi, yeterli bir performans da gösteremez. Eğer cinsel kuvvet eksikliği stresten kaynaklanıyorsa, kişinin cinsel gücünün yerinde olduğunu fakat bunu kul anamadığını görürüz. Stresle mücadele edebilmek için birkaç yol tavsiye etmek gerekirse;
 
doğal yiyecekler yemek, kafein ve fazla şekerden uzak durmak, egzersiz yapmak, günlük işleri iş ortamı dışına taşımamak, ara sıra yeşil alanlarda yürüyüş yapmak, tatile çıkmak, bir dosta ya da bir psikiyatriste içinizi dökmek, stresi bir ölçüde azaltmanıza yardımcı olur. Özel ikle büyük şehirlerde yaşayanlar için, stresten bütünüyle kurtulmak, neredeyse imkânsızdır. Bu nedenle stresle mücadele etmek gerekir. Ancak bu sayede yaşamınız biraz daha renklenir ve hayattan zevk almaya başlayabilirsiniz.
 
Sigara:
Sağlığı bozan en önemli etkenlerden birisidir. Vücudu ve cinsel gücü kemirir. Sigarayı çok içmek insanı cinsel açıdan oldukça güçsüz yapar. Ciğerler temiz oksijen yerine, katran ve nikotin artıklarıyla dolduğu için insanı güçsüzleştirir, bedeni hantal aştırır. Yapılan araştırmalarda, iktidarsızlıktan ve cinsel güçsüzlükten şikayet eden birçok hastanın, sigarayı bıraktıktan sonraki birkaç ay içinde eski cinsel kuvvetlerine kavuştukları görülmüştür.
 
TÜRK MUTFAĞIAlkol:
Aşırı ve sürekli alınan alkol ü içecekler, sinir sistemini tahrip ettiği gibi, vücudun diğer fonksiyonlarını ve cinsel kuvveti de baltalar. Özel ikle alkolik dediğimiz kişiler süratle iktidarsızlığa sürüklenir. Bazı durumlarda ise alkol, meninin akmamasına ve bunun sonucunda geç boşalmaya sebep olur. Kişi boşalabilmek için daha fazla kuvvet sarf edeceğinden, daha boşalmadan yorgun düşer.
 
Alkol alan anne ve babanın çocuğu da, bedenen ve zihnen zayıf doğar. Alkol kul anan erkek veya kadın aynı zamanda sigara da içiyorlarsa, bu iki etken zararlarını ikiye katlar. Eğer kişi, cinsel yönden kuvvetli olmayı ve hiçbir ilaca bağlı kalmadan cinsel sağlığını korumak istiyorsa; sigarayı ve alkolü tamamen bırakmak zorundadır.
 
Beslenme:
Her organın beslenmesi ayrıdır. Cinsel organlar için de gerekli olan besinler organizma tarafından tam ve düzenli bir şekilde alınırsa, kişi kuvvetini kaybetmez. Çoğu zaman cinsel hormonlar, insan vücudunda bazı yiyeceklere karşı bir istek uyandırırlar. 
 
Cinsel gücü fazla erkekler; 
et ve et türevlerine karşı bir istek duyarlar. Hadım veya erkekliği az olan erkekler ise; tatlı ve nişastalı yiyeceklere karşı daha düşkün olurlar. Kadınlık hormonu genel ikle iştahı azaltır, fakat hayvani gıdaların vücuda alınışını arttırır. 
 
Menopozdan sonra ise; 
kadınlık hormonu azaldığı için, hamur işlerine karşı ilgi artar. Menopoz döneminde kadına uygulanacak bitkisel tedavilerle, kadının hamur işlerine olan ilgisi yine et ve et ürünlerine çekilebilir.
 
Sonuç olarak şunu söyleyebiliriz ki: 
İster balıketi, isterse sığır eti ve diğer et türlerinden hangisi olursa olsun, cinsel kuvveti arttırır. Sağlıklı olan kişiler, beslenmede yemekleri arasında et ürünlerini görmek ister. "Sağlık Ve Yaşam, Helvahane, Osmanlı Saray Mutfağı"
 
Tarih boyunca krallar, padişahlar ve erkeklikte güç ve kudret isteyenler tarafından kullanılmış olan Osmanlı Kuvvet Macunlarıni Türk Aşçı Haberleri Olarak Sizler İçin Araştırarak Bilginize Sunduk...

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler