Erkeklerde Cinsel Kuvveti Arttırır!

Erkeklerde Cinsel Kuvveti Arttırır!

Her organın beslenmesi ayrıdır. Cinsel organlar için de gerekli olan besinler organizma tarafından tam ve düzenli bir şekilde alınırsa, kişi kuvvetini kaybetmez. cinsel hormonlar...

Erkeklerde Cinsel Kuvveti Arttırır !
Terkîbi
 
*    Rafadan yumurta  1 Adet
*    Zencefil tozu  1 Çay kaşığı
*    Tarçın  1 Çay kaşığı
*    Karabiber  1 Çay kaşığı
 
Yapılışı
Zencefil, tarçın ve karabiber, rafadan yumurtaya ekilerek her gün, sabah kahvaltısından 1 saat evvel yenir. Buna bir müddet devam edilirse, iktidarı arttırır. Ayrıca mide üzerine de çok olumlu etkileri vardır. İçindeki zencefilden dolayı, mide üşümesini tedavi eder. Mide bulantılarını kesip, iştahı açar. (Itırlı Bahçe’den alınmıştır.)
 
Cinsel İsteği arttırıcı çay
Terkîbi
 
*    Kişniş  50 gr.
*    Adaçayı  50 gr.
*    Mercanköşk  50 gr.
*    Nane  50 gr.
*    Papatya  50 gr.
*    Ardıç tohumu  50 gr.
*    Karanfil  50 gr.
 
 
Tarih boyunca krallar, padişahlar ve erkeklikte güç ve kudret isteyenler tarafından kullanılmış olan Osmanlı Kuvvet Macunlarından yapılış tarifi
Eczaların hepsi, fazla dövülmeden kabaca toz haline getirilir. Bir bardak kaynar suya 1 tatlı kaşığı atılır ve 10 dk. demlenir. Günde 2-3 defa yemeklerden sonra birer su bardağı içilir.
 
2. Terkîb
*    Karanfil 2 çay kaşığı.
*    İnek sütü 250 gr.
 
Yapılışı
Bir bardak süt kaynatılır ve sıcak haldeyken üzerine toz haldeki karanfil ekilir. İyice karıştırılıp, sabahları aç karnına ve akşam yatarken, birer su bardağı içilir. Buna bir müddet devam edilirse, iktidarı ve cinsel kuvveti arttırma hususunda özel ikle yaşlı kimseler için etkilidir. (Kemâliyye’den alınmıştır.)
 
OSMANLI ŞERBETLERİDikkat Edilecekler;
Cinsel Kuvveti Arttırmak
Her insan ömrü boyunca güçlü bir cinsel yaşam sürdürmek ister. Fakat bazı nedenlerden dolayı birçok erkek, hayatın beklenmedik zamanlarında, cinsel güçlerinin büyük bir kısmını kaybeder. Bu durum onları ve eşlerini üzer. Cinsel kuvvetin az olmasının bazı temel sebepleri vardır. Önce sorunun asıl nedenlerini bilmek ve mümkünse bazı engel eri ortadan kaldırmak, ardından da tedavi yol arını uygulamak gerekir. Cinsel kuvveti azaltan bel i başlı nedenler şunlardır:
 
Stres: 
İnsanın kendisinin neden olduğu bir hastalıktır. Diğer rahatsızlıkların birçoğu, dış sebeplerden oluşmasına rağmen stresin kaynağı, insanın zihninde ve olaylara bakış yeteneğindedir. Stres tedavi edilmezse doğal olarak psikolojik ve fiziksel birçok hastalığa sebep olur. Bunların başında da, cinsel yaşamdaki düzensizlik ve cinsel kuvvet eksikliği gelir. Zihni bağlanan bir insan cinsel yaşamdan bir zevk alamayacağı gibi, yeterli bir performans da gösteremez. Eğer cinsel kuvvet eksikliği stresten kaynaklanıyorsa, kişinin cinsel gücünün yerinde olduğunu fakat bunu kul anamadığını görürüz.
 
Stresle mücadele edebilmek için birkaç yol tavsiye etmek gerekirse; doğal yiyecekler yemek, kafein ve fazla şekerden uzak durmak, egzersiz yapmak, günlük işleri iş ortamı dışına taşımamak, ara sıra yeşil alanlarda yürüyüş yapmak, tatile çıkmak, bir dosta ya da bir psikiyatriste içinizi dökmek, stresi bir ölçüde azaltmanıza yardımcı olur. Özel ikle büyük şehirlerde yaşayanlar için, stresten bütünüyle kurtulmak, neredeyse imkânsızdır. Bu nedenle stresle mücadele etmek gerekir. Ancak bu sayede yaşamınız biraz daha renklenir ve hayattan zevk almaya başlayabilirsiniz.
 
Sigara:
Sağlığı bozan en önemli etkenlerden birisidir. Vücudu ve cinsel gücü kemirir. Sigarayı çok içmek insanı cinsel açıdan oldukça güçsüz yapar. Ciğerler temiz oksijen yerine, katran ve nikotin artıklarıyla dolduğu için insanı güçsüzleştirir, bedeni hantal aştırır. Yapılan araştırmalarda, iktidarsızlıktan ve cinsel güçsüzlükten şikayet eden birçok hastanın, sigarayı bıraktıktan sonraki birkaç ay içinde eski cinsel kuvvetlerine kavuştukları görülmüştür.
 
Alkol:
Aşırı ve sürekli alınan alkol ü içecekler, sinir sistemini tahrip ettiği gibi, vücudun diğer fonksiyonlarını ve cinsel kuvveti de baltalar. Özel ikle alkolik dediğimiz kişiler süratle iktidarsızlığa sürüklenir. Bazı durumlarda ise alkol, meninin akmamasına ve bunun sonucunda geç boşalmaya sebep olur.
 
Kişi boşalabilmek için daha fazla kuvvet sarf edeceğinden, daha boşalmadan yorgun düşer. Alkol alan anne ve babanın çocuğu da, bedenen ve zihnen zayıf doğar. Alkol kul anan erkek veya kadın aynı zamanda sigara da içiyorlarsa, bu iki etken zararlarını ikiye katlar. Eğer kişi, cinsel yönden kuvvetli olmayı ve hiçbir ilaca bağlı kalmadan cinsel sağlığını korumak istiyorsa; sigarayı ve alkolü tamamen bırakmak zorundadır.
 
Beslenme:
Her organın beslenmesi ayrıdır. Cinsel organlar için de gerekli olan besinler organizma tarafından tam ve düzenli bir şekilde alınırsa, kişi kuvvetini kaybetmez. Çoğu zaman cinsel hormonlar, insan vücudunda bazı yiyeceklere karşı bir istek uyandırırlar. 
 
Cinsel gücü fazla erkekler; 
et ve et türevlerine karşı bir istek duyarlar. Hadım veya erkekliği az olan erkekler ise; tatlı ve nişastalı yiyeceklere karşı daha düşkün olurlar. Kadınlık hormonu genel ikle iştahı azaltır, fakat hayvani gıdaların vücuda alınışını arttırır. 
 
Menopozdan sonra ise; 
kadınlık hormonu azaldığı için, hamur işlerine karşı ilgi artar. Menopoz döneminde kadına uygulanacak bitkisel tedavilerle, kadının hamur işlerine olan ilgisi yine et ve et ürünlerine çekilebilir.
 
Sonuç olarak şunu söyleyebiliriz ki: 
İster balıketi, isterse sığır eti ve diğer et türlerinden hangisi olursa olsun, cinsel kuvveti arttırır. Sağlıklı olan kişiler, beslenmede yemekleri arasında et ürünlerini görmek ister.
 
ETLİ YEMEKLERBuna karşılık vücuda alınan uyuşturucular daha sonraları; 
durgunluk, bitkinlik, rûhi çöküntü ve halsizlik yapmaya başlarlar. Kişinin cinsel kudretini elinden alır. Sürekli bir uyuşukluk baş gösterir. Bağımlı hale gelen kişilerde şehvet belirtileri, neredeyse kaybolmaya yüz tutar. Ahlâkı ve utanma hislerini ortadan kaldırır. Hatta bazı yaşanan olaylar uyuşturucunun, eşcinsel iğe kadar sürüklediğini göstermiştir.
 
Uyuşturucu türü maddelerin zararı sadece kişinin kendisine yönelik değildir. Yakınlarını da psikolojik olarak etkiler ve çocuklar üzerinde kötü bir tesir yapar. Uyuşturucu kul anan kişilerin yakın çevresinde maalesef huzur yoktur. Bu yüzden zor da olsa, uyuşturucu maddeler bir an önce terk edilmelidir.
 
Kendini uyuşturucuya kaptırmış kişiler bu kötü alışkanlıklarını bırakmak için bir an önce kliniğe yatmalı veya bir doktorun gözetimine girmelidir. Bu elbette söylenildiği kadar kolay değildir. Fakat kendilerini zorlamalıdırlar. Çünkü başka alternatifi yoktur. Uyuşturucu madde kul anan kişinin normal bir cinsel hayatı olmadığı gibi yaşadığı hayat da zindan olur.
 
Genetik sebepler:
Kimi zamanda cinsel kuvvet kalıtımla ilgilidir. Ana veya babanın cinsel yönden zayıf ya da kuvvetli olması, kalıtımla çocuklarına da geçer. Genel olarak cinsî kudretsizliği izale etmek için; akşam üzeri bir müddet dolaşmalı, hafta sonları kırlara çıkmalı ve sabahleyin kol arı ve bacakları soğuk su ile yıkamalıdır.
 
İçecek olarak da;
ara sıra boza ve salep içilebilir. [Salep alırken, tağşiş edilmemiş, yani nişasta ve benzeri maddelerle katıştırılmamış olmasına dikkat edilmelidir.] Eski İran’da Şahları döneminde tarçınlı ve sütlü salebin içimi çok meşhurdu. Buradan diğer ülkelere de yayılmış ve oralarda da meşhur olmuştur. Yine bunun gibi boza da, artık kültürümüze yerleşmiş bir olgudur. Bozanın cinsel kuvveti arttırdığı, günümüzde birçok kişi tarafından bilinmektedir.
 
Cinsel gücü arttırmak için uygulanan sıkı beslenme döneminde;
et ve etli yemeklere özen göstermeli, çok ekşi ve bol tuzlu nesnelerden kaçınılmalıdır. Çünkü bunlar; hem cinsel kuvvetin, hem de erkeğin cevheri olan meninin düşmanıdır. Yukarıda anlatılan bulgularla birlikte, aşağıda bahsedilen ilaçlardan kişinin kolayına gelebilecek herhangi biri uygulandığında, normal koşul arda cinsel kuvveti arttırmaya yetecektir. "Sağlık Ve Yaşam, Helvahane, Osmanlı Saray Mutfağı"

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler