Cinsel İsteksizliği Gideren Terkipler

Cinsel İsteksizliği Gideren Terkipler

Tarihi Macun, Cinsel İsteksizliği Gideren Terkip, Osmanlı Saray Mutfağında; Düzeni ve kuralları ile teşkilatl...

Osmanlı Saray Mutfağında;
Düzeni ve kuralları ile teşkilatlanmış bir kurum olan saray mutfağı, ikinci avlunun sağ ve sol tarafında kurulmuştur. Bu kısım; Matbah-ı Âmire yönetimindeki Has Mutfak, Ağalar Mutfağı, Divan Mutfağı, çeşitli tatlıların, turşu, Kuvvet macunu, şerbet, ilaç ve kokulu sabunların yapıldığı Helvahane, gıda deposu olan Kiler, ekmeklerin pişirildiği Fırınlar, yemek öncesi hazırlık işlerinin yapıldığı yerler, mutfakta kullanılan kap-kacağın kalaylandığı Kalayhane, mutfağın aydınlatılma işini üstlenen Şemafer Kârhanesi gibi bunlara benzer birimlerden oluşmaktadır. 
 
Tarih boyunca krallar, padişahlar ve erkeklikte güç ve kudret isteyenler tarafından kullanılmış olan Osmanlı Kuvvet Macunlarından Tarihi Macun;
Cinsel İsteksizliği Gideren Terkipler -01
Tıp tarihinden 4000 yılık bir reçete örneği İnsanların şehvetlerini arttırma isteği, binlerce yıl öncesine kadar dayanır. Sümerliler, erkeğin şehevî arzusunu arttırmak için, yaklaşık 4000 sene önce bir toprak parçasına yazdıkları çivi yazısında şöyle diyorlar: “Önce bir yarasa alınır. Usulca öldürülür. Tüyleri iyice yolunur. Bu yolunmuş yarasa güneş altında kurutulur.
 
Sonra kurumuş yarasa, -dağların girdap otu- tohumu ile iyice dövülür. Un haline getirilir. Bu unu arpa suyu ile karıştırıp, şafak sökmeden önce içerseniz, aşk iksiridir. Her erkeğe iyi gelir.” Bu reçetenin yazılı olduğu pişmiş toprak parçası, halen İstanbul Arkeoloji Müzesindedir. 
 
OSMANLI VE TÜRK TATLILARI
Cinsel İsteksizliği Gidermek İçin -02
Terkîbi
*   Zencefil  50 gr.
*   Havlıcan  50 gr.
*   Zerdeçal  50 gr.
*   Tarçın  50 gr.
*   Karanfil  50 gr.
 
 
Cinsel İsteksizliği Gidermek İçin Yapılışı 
Eczâların hepsi toz hale getirilir. Bala katmadan birbirleriyle iyice karıştırılır. Sabah ve akşam aç karnına ikişer çay kaşığı yenir. Fakat daha öncesinde, yağlı ve kızartma türü ağır yiyeceklerden en az 1 hafta boyunca uzaklaşmış olmak gerekmektedir.
 
Bu ilacın etkisi, kul anmaya başladıktan sonraki 3-4 gün içerisinde meydana çıkmaktadır. Şehveti arttırır ve kişiyi tahrik eder. Fakat, gerek burada geçen ve gerekse diğer baharatları aktardan satın alırken, kokularının keskin ve renklerinin de canlı olmalarına dikkat ediniz.
 
Aksi halde yaptığınız hiçbir işe yaramaz. 
 

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler