Polis-Hırsız Kovalamacası

Polis-Hırsız Kovalamacası

Elmalı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından önceki gün gece saatlerinde yapılan yol ve asayiş...

Polis-Hırsız Kovalamacası
 
ELMALI Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği yol uygulamasında hayvan hırsızlığı yapan bir şahıs yakalandı. Elmalı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından önceki gün gece saatlerinde yapılan yol ve asayiş uygulamasında durumundan şüphenilerek durdurulmak istenen bir aracın 'Dur' ihtarına uymayarak kaçması üzerine araç polisler tarafından takibe alındı. 
 
Uzun süren kovalamacanın ardından şüpheli araç kaldırıma çarpıp kaza yaparken, araç içindeki (3) erkek şahıs farklı yönlere kaçtı. Kaçan şüphelilerden isminin (S.Ç) olduğu belirlenen şahıs polisler tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, diğer 2 şahıs ise kaçmıştır. Araçta yapılan incelemelerde çalıntı olduğu tespit edilen bir adet inek bulundu.
 
Yakalanan şahıs (S.Ç)’nin alınan ifadesi ve yapılan araştırmalar sonucunda kaçan şahısların (B.T) ve (İ.P) isimli şahıslar oldukları anlaşılırken, yakalanmalarına yönelik çalışmalar devam ediyor.
 
Şüpheli şahıs (S.Ç) çıkarıldığı adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler