Artas Otelleri, Rotayı Asya’ya Çevirdi

Artas Otelleri, Rotayı Asya’ya Çevirdi

Dini birlikten dolayı yogun ilgi görmekteyiz. Agırlıklı olarak sonbahar ve ilkbaharda gezmeyi tercih eden...

Artas Otelleri, Rotayı Asya’ya Çevirdi

Artaş Grubu Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, Asya kıtasındaki 1.1 milyar Müslüman nüfusu mercek altına alarak, tanıtım ve pazarlama çalışması yaptıklarını açıkladı

 

ARTAS Grubu Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoglu, Asya kıtasındaki 1.1 milyar Müslüman nüfusu mercek altına alarak, tanıtım ve pazarlama çalısması yaptıklarını açıkladı.

 

Türkiye'ye ve Türk halkına karsı ilgi ve hayranlık besleyen Asya kıtası ülkelerinden, son yıllarda yogun talep aldıklarını anlatan Recep Arifoglu, "Istanbul, Kapadokya ve Pamukkale'ye ilgi yüksek. Asya Kıtası'ndaki ülkelere, Kayseri'nin kıs merkezi ile tarihi ve kültürel zenginliğini de anlatıyoruz ve Kayseri'ye olan talebi arttırmayı hedefliyoruz" dedi.

 

KALİTELİ HİZMETE DEVAM

Asya Kıtası'ndaki turizm fuarlarına katılmakta olduklarını kaydeden Recep Arifoglu, sunları söyledi: "Malezya'nın baskenti Kuala Lumpur'da, 8 - 10 Eylül 2017 arasındaki Matta Turizm Fuarı'na, grup otellerimiz adına katıldık. Fuar sırasında, ülkemize yogun hayranlık duyduklarını gözlemledik. 

 

Dini birlikten dolayı yogun ilgi görmekteyiz. Agırlıklı olarak sonbahar ve ilkbaharda gezmeyi tercih eden Malezyalı turistler, otellerimizdeki dolulukların düsmeye basladıgı bu tarihlerde sektörümüze can suyu olabilir. Malezya ve diger Asya ülkelerinden, ülkemize gelecek turist sayısının artmasını istiyorsak, bu pazarlara karsı kaliteli ve standart hizmet anlayısını devam ettirmeliyiz. 

 

Bu noktada, turizmcilere büyük görevler düsüyor. Gelecek yıl Çin'deki fuarlara katılacakla katılacagız." Arifoglu, "Türkiye'nin, yurtdısındaki tanıtım ve pazarlama çalısmalarında, "güvenliyiz" yerine "turizm markasıyız" vurgusu ön plana çıkartılmalıdır" diye konustu.

 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler