Dört Mevsim Turizm Vaadi

Dört Mevsim Turizm Vaadi

Gazipaşa Dolmuş Durağı yanında açılan seçim ofisinde her akşam çalışma grupları ile toplantılar yapan,...

Dört Mevsim Turizm Vaadi 

Seçim ofisini açıp çalışmalarına başlayan ALTSO Başkan Adayı Mustafa Tuna, Alanya’nın sosyal, kültürel, ticari ve turistik anlamda gelişmesi için hazırladıkları ‘Dört Mevsim Turizm’ projesini üyelerine açıkladı

 

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Mustafa Tuna, 1 Ekim Pazar günü yapılması kesinleşen ALTSO Kongresi'ne hazırlanıyor.

 

Gazipaşa Dolmuş Durağı yanında açılan seçim ofisinde her akşam çalışma grupları ile toplantılar yapan, Alanya’yı geleceğe ümitle bakan insanların yaşadığı bir yer yapmak istediklerini söyleyen Tuna, ‘Dört Mevsim Turizm’ projesi ile Alanya’yı sosyal, kültürel, ticari ve turistik anlamda geliştireceklerini belirtti. 

 

Konaklı Kongre Merkezi’ni daha aktif hale getireceklerini ifade eden Tuna, "Günümüz turizminde kurvaziyer gemi talebinde hızlı bir artış var. Dünya kurvaziyer turizminden Alanya'nın daha fazla pay alabilmesi için kurvaziyer yatırımlarına ve tanıtıma önem vereceğiz, limanlardaki sorunların çözülmesini sağlayacağız" dedi. 

 

Spor turizmi için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile işbirliği yaparak dünyadaki az beş büyük uluslararası organizasyonu Alanya’ya kazandıracaklarını vurgulayan Tuna, yerli turizmin canlanması için de ellerini taşın altına koyacaklarını kaydetti.

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler