Kapatılan Tarsus Şelale Otelin durumu ne olacak?

Kapatılan Tarsus Şelale Otelin durumu ne olacak?

2014 yerel seçimleri sonrasında İl Özel İdaresi’nden Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesine geçen otel,..

Kapatılan Tarsus Şelale Otelin durumu ne olacak?
TARSUS’ta 1996 yılından, 2015 yılı Nisan ayına kadar hizmet veren Şelale Otel, aradan geçen 2.5 yılda kaderine terk edilmiş vaziyette duruyor. Milyonluk tesis bir nokta da çürüyor!
 
2014 yerel seçimleri sonrasında İl Özel İdaresi’nden Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesine geçen otel, bir süre daha hizmet verdikten sonra, kira bedelinin bir anda yüzde 300 arttırılmasıyla dönemin işletmecisi tarafından boşaltılmıştı.
 
Aradan geçen 2.5 yılda ise kapısında sadece bekçi bulunan otelde her hangi bir faaliyet gerçekleştirilmedi.
Zaman zaman konaklama sorunu çeken ve özellikle komple tesis olarak bir nebze de olsa Tarsus’un ihtiyacını karşılayan 120 yataklı otelin kapanması ve boş bırakılması ise vatandaşların tepkisini çekmeye başladı.
 
Milyonlarca TL harcanarak yapılabilecek bir tesisin boş durmasının kamuya zarar verdiğine dikkati çeken vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin söz konusu tesisle ilgili olarak bir an önce harekete geçmesini istiyor.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler