Çalışanlar 2018 Yılında Kaç Gün Tatil Yapacak ?

Çalışanlar 2018 Yılında Kaç Gün Tatil Yapacak ?

Ramazan Bayramı'nda bu sene uzun tatil gözükmüyor. 14 Haziran Perşembe gününe arefesi denk...

Çalışanlar 2018 Yılında Kaç Gün Tatil Yapacak ?
 
Uzun Kurban Bayramı tatili sona erdi. Şimdi çalışanlar gözünü 2018 yılına çevirdi. Peki 2018'deki resmi bayramlar hangi günlere geliyor ve ne kadar tatil olacak? İşte 2018'deki tatil günleri...
 
Uzun Kurban Bayramı tatilleri sona erdi. Şimdi çalışanlar gözünü 2018 yılına çevirdi. Peki 2018'deki resmi bayramlar hangi günlere geliyor ve ne kadar tatil olacak?
 
İşte 2018'deki tatil günleri...
 
1 Mayıs
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olan resmi tatil ise Salı gününe genk geliyor. Eğer Pazartesi günü izin alınırsa haftasonu ile birlikte toplamda 4 gün tatil yapılabilecek. 
 
19 Mayıs
Cumartesi gününe denk gelen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çalışanlar için resmi tatil niteliği taşımayacak. 
 
Ramazan Bayramı
Ramazan Bayramı'nda bu sene uzun tatil gözükmüyor. 14 Haziran Perşembe gününe arefesi denk gelen Ramazan Bayramı, Cuma, Cumartesi ve Pazar gününü kapsıyor. Dolayısıyla tatil yapmak isteyenlerin uzun uzun tatil yapma hayali de suya düsmüş olacak.
 
15 Temmuz
Pazar gününe denk gelen bir diğer resmi tatil ise 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü.
 
Kurban Bayramı
Çalışanlar için en avantajlı tatil Kurban Bayramı olarak gözüküyor, çünkü yine 9 günlük bir tatil var. Arefe gününün 20 Ağustos Pazartesi gününe denk gelmesi ile birlikte toplam 4.5 gün resmi tatil yapılabilecek. Arife günündeki yarım günü izin alan çalışanlar, önceki ve sonraki hafta sonu ile 9 gün tatil yapabilecek. 
 
30 Ağustos
30 Ağustos Zafer Bayramı Perşembe gününe denk geliyor. Bu vesile ile Cuma gününü de dahil ederek tatilini haftasonu ile birleştirebilecek olanlar toplamda 4 gün tatil yapabilecek. 
 
29 Ekim
2018 yılındaki resmi tatillerde Pazartesi gününe denk gelen bir diğer milli bayram ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. Yine tatillerini uzatmak isteyenler bir önceki haftasonu ile birleştirerek yine 3 günlük kısa bir tatil yapabilecek.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler