Doğduğum Toprakları Unutmadım

Doğduğum Toprakları Unutmadım

Baba ocağı Bafra'nın Karaburç Köyü'nde olan İşadamı Aşcı şöyle devam etti: Yıllar önce ayrıldığım köyüme...

Doğduğum Toprakları Unutmadım
Bayram tatilini fırsat bilerek baba ocağına gelen ve ziyaretlerine devam eden hayırsever işadamı H.Kaya Aşcı, "Hayatımı İstanbul'da kazanıyor da olsam, gönlüm hep Bafra'dadır. Doğduğum toprakları hiçbir zaman unutmadım" dedi
 
Hayırsever İşadamı ASTAŞ Holding H.Kaya Aşcı bayram ziyaretlerine devam ediyor. Memleketi Bafra'ya gelerek, aile yakınları ve dostları ile bir araya gelen hayırsever işadamı H.Kaya Aşcı, "Her bayram olduğu gibi, yine buradayım. Hayatımı İstanbul'da kazanıyor da olsam, gönlüm hep Bafra'dadır. Ailem, yakınlarım, dostlarım her zaman burnumda tütüyor, en ufak bir fırsat bulduğumda soluğu Bafra'da alıyorum" diye konuştu.
 
"Bafra'dan Hiç Kopmadım"
Baba ocağı Bafra'nın Karaburç Köyü'nde olan İşadamı Aşcı şöyle devam etti: Yıllar önce ayrıldığım köyüme, Baframa, 62 dini bayramdır geliyorum. Her bayram geldim. Bizler doğduğumuz şehrimizi, ilçemizi, köyümüzü, mahallemizi hiç bir zaman unutmadık. Her zaman baba ocağımıza gelip, dostlarımızla görüştük, görüşüyoruz da.  Bafra benim için hayatımın anlamı olan bir ilçe. 
 
Manevi yatırımlarımız bizim çalışma azmimizi artırmaktadır. Bafra’dan hiç bir zaman kopmadım, birlik beraberlik içerisinde Aşcı ailesi olarak çalışıyoruz. İnşallah gelecek nesillere iyi örnek oluruz da, bizim çalışmalarımıza devam ederler. Hem şehirlerimizin bir ve beraber olması bizleri gururlandırıyor.  Biz Bafralılar büyük bir aileyiz. Dünyanın neresinde olursa olsun birbirimize hem tutkun hem de düşkünüzdür.
 
"Bu Bayram Kaynaşma Vesilesidir"
Bayramların insanlar arasındaki karşılıklı sevgiyi ve saygıyı perçinleştirdiğini hatırlatan İşadamı H.Kaya Aşcı, "Dini bir ibadet olarak kurban ise ‘Allah’a yakın olmak için takdim edilen şey’ anlamında kullanılır. 
 
Kurban Bayramı, Müslümanların hem kendi aralarında hem de toplumun bütün fertleri arasında kaynaşma vesilesidir. Bu güzel bayramın  İslam dünyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İnsanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı bir bayram dilerim." dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler