En Şanslı Aşçı En Mutlu Hekim

En Şanslı Aşçı En Mutlu Hekim

Tesis içinde kurulan ekmek fabrikası sadece çıkardığı minik somunlarla değil, keki, poğaçası ve kurabiyesi ile...

En Şanslı Aşçı En Mutlu Hekim
Diyanet İşleri Başkanlığının Mekke’deki yemek fabrikası kalitesi ile göz kamaştırıyor. On dönüm kapalı alan üzerine kurulan tesiste 500 eleman çalışıyor ve kilerlerinde 250 bin kişilik bir şehre yetecek kadar erzak bulunuyor. 
 
Et, süt, yoğurt, un ve tavuk haricindeki malzemeler anavatandan getiriliyor, hacı adaylarımızın damak zevkine uygun yemekler pişiyor. 
Tesis içinde kurulan ekmek fabrikası sadece çıkardığı minik somunlarla değil, keki, poğaçası ve kurabiyesi ile de tanınıyor. Mekke Belediyesi geçtiğimiz yıllarda tesisimizi birinci seçmişti. 
 
Diyanet Vakfının Mekke’de açtığı 120 yataklı hastanede de mütehassıs hekimler çalışıyor. Ekip 4 sağlık merkezi ve 11 sağlık ocağı ile 24 saat hizmet sunuluyor. 20 ambulans hazır vaziyette bekliyor.  Hastanenin başhekimi Prof. Dr. Mehmet Rıdvan Yalçın “Tabiplerimiz sadece Türklere değil bütün ümmete bakıp dua alıyor” diye konuştu. 
 
Bu arada bayramdan evvelki son cuma namazında Kâbe-i muazzamaya açılan caddeler mescit oldu, müminler seccadelerini kızgın asfaltlara yaydı. 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler