Begüm Uzun Aşçılar Ve Pastacılar Başkanı Oldu

Begüm Uzun Aşçılar Ve Pastacılar Başkanı Oldu

Devrekli pasta ustası Uzun Zonguldak Aşçılar ve Pastacılar Başkanı oldu. Tüm Aşçılar ve Pastacılar ...

Devrekli Begüm Uzun Aşçılar Ve Pastacılar Başkanı Oldu
Devrekli pasta ustası Uzun Zonguldak Aşçılar ve Pastacılar Başkanı oldu.
Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu’na bağlı Karadeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu (KARAPAFED) üyesi Zonguldak Aşçılar ve Pastacılar Derneğinin (ZAPADER) Başkanı Devrekli Begüm Uzun oldu. 
 
Pasta tasarım alanında yaptığı başarılı çalışmalar ve aldığı ödüllerle dünya çapında adını duyuran Begüm Uzun, Zonguldak’ın Devrek ilçesinde pastacılık sektöründe hizmet vermenin onurunu yaşarken, Zonguldak Aşçılar ve Pastacılar Derneğinin başkanı olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
 
Amacının Zonguldak’ın yöresel yemeklerini ön plana çıkarmak olduğunu belirten Başkan Uzun, “Aşçılar ve Pastacılar Derneği olarak Zonguldak’ın gastronomi alanında çok daha iyi noktalara gelmesi için çalışmalar yapacağız. Profesyonel anlamda yemek ve pasta sektöründe Zonguldak’ta faaliyet gösteren meslektaşlarımızı bir araya getirip mesleki gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. 
 
Sektörde hizmet veren birbirinden değerli isimleri tek çatı altında toplayacağız” dedi. Eğitime büyük önem verdiklerini belirten Uzun, Zonguldak mutfağına sahip çıkılması, tüketici sağlığı, sosyal sorumluluk projeleriyle birlikte akademik eğitime öncelik veren projeleri hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.
 
Begüm Uzun’un başkanlığını yaptığı ZAPADER’in yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Sayman Berkant Uzun, Genel Sekreter Olcay Dirimeşe, Başkan Yardımcıları İbrahim Uzun ve Muharrem Yılmaz. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler